Achy Breaky Heart Line Dance Steps - Fritid

Achy Breaky Heart Line Dance Steps

Billy Ray Cyrus 'hit sang har en dans til at ledsage den, som alle kan gøre, fra børn til voksne. Line dancing er let at følge, når du lærer trinnene, fordi det gentages igen og igen, hvilket gør det til en sjov måde at udøve. Dansen kan gøres med nogle variationer, når du får de grundlæggende trin. Nogle mennesker tilføjer flere stjernesving eller hofteklipper, men for at starte, følg disse grundlæggende retningslinjer, og du kan tilføje din egen flare, når du får dem ned.

"Achy Breaky Heart" Line Dance Steps

1.) Stå mod forsiden af ​​rummet. Begynd, når sangens ord starter. Drue vinstokke højre (tre trin), derefter vin drue venstre (tre trin) tilbage til hvor du startede. 2.) Tilbage tre trin, så trin-touch og klappe. Rock her for en mere trin-touch og klappe. 3.) Træd din venstre fod fremad, drej på din venstre fod og sving din højre fod rundt parallelt med din venstre. Du vil straks begynde at gentage dansen herfra, begyndende med en drue vinstokke højre (tre trin). 4.) Gentag dansen til slutningen af ​​sangen. Som du gør, vil du gøre dansen først mod forsiden af ​​rummet, så venstre, ryg, højre og bagtil.

Valgfri dans bevægelser

Star drejninger og hofte klipper. Du kan se denne type dansbevægelse i "Achy Breaky Heart" Dance Exhibition, hvor danserne efter at have druer vinstankerne vil stoppe og rocke deres hofter til en tæller, så lav en serie tå rører tilbage til venstre ud til højre, for og til venstre efterfulgt af et hop på højre fod, tilbage til venstre, hop fremad for at lande til højre, så venstre, slutter med en bue og højre fod berøring fremad, før du vender tilbage til midten med venstre fod tilbage og stomp højre fod. Dette er en meget vanskeligere udgave af dansen, så det ville være værd at lære de grundlæggende bevægelser først, før de gik videre. Vigtigst er det sjovt.