Sådan vurderer du Mikasa China - Fritid

Sådan vurderer du Mikasa China


Mikasa har været et succesfuldt amerikansk aftensmadsselskab i over et halvt århundrede. Startet som en kinesisk importør i 1948, blev virksomheden til sidst en dagligvare grossist til butikker som Macy og Bloomingdale's. Mikasa blev introduceret som et mærke i 1957. (reference 1) På grund af Mikasas popularitet, der fremgår af virksomhedens store antal mønstre og stilarter, kan det virke svært at bestemme værdien af ​​specifikke stykker, især ældre mønstre. Men med lidt forskning kan du opdage, hvor meget din elskede Kina virkelig er værd.

Identificer mønsteret. Mikasa sætter mønsternavnet eller nummeret på bagsiden af ​​sin kina. Hvis du har brug for yderligere hjælp til at identificere dit mønster, skal du kontrollere en referencebog som "Collector's Encyclopedia of American Dinnerware" af Jo Cunningham.

Gå til kilden. Mikasa har en omfattende online butik, der giver dig priser for aktuelle stykker. Denne hjemmeside er nyttig, hvis du søger at vurdere populære mønstre, såsom italiensk landskab, antikvitet og fransk landskab.

Besøg et bibliotek eller en boghandel. Det vil være svært at finde en prisguide specielt til Mikasa. I stedet skal du kigge efter porslinskollektor og prisguider, der omfatter en bred vifte af beslutningstagere, såsom "Vinduer fra det 20. århundrede: De Top 500 Mønstre (Officielle Prisguider til Vinduer af 20. Århundrede)" af Harry L. Rinker.

Forskning online. Replacements Limited tilbyder et stort udvalg af Mikasa-kina i nuværende og udgåede mønstre, og du kan muligvis finde værdien af ​​din kina gennem deres online-opgørelse. Hvis du ikke kan finde dit stykke alene eller forsøger at identificere dit mønster, kan du sende virksomheden et billede af din kina, og de kan hjælpe dig med identifikation og værdiansættelse.

Kig på antikvitetsforretninger, der specialiserer sig i Kina, for at se, hvordan forskellige stykker af Mikasa er prissat. Online antikvitetsbutikker er også nyttige til at opdage værdien af ​​Mikasa. Webbutikker såsom Silver Queen, Ruby Lane og Go Antiques tilbyder alle et stort udvalg af porcelæn.

Kig på eBay. Online-auktionssteder som eBay er gode steder at se et bredt udvalg af Mikasa-kina. Priserne på online-auktioner tendens til at være lavere end i en antikvitetsbutik. Men hvis du planlægger at sælge nogle stykker selv, vil du komme væk med en ide om, hvilken pris folk er villige til at betale for individuelle varer og endda sæt Mikasa.

Tip

Når man vurderer Kina, betyder det noget. Chips, revner eller crazing vil drastisk reducere værdien af ​​de fleste stykker. Hvis mønsteret viser slitage, kan det også påvirke værdien.