Kunstteknikker til maling af bobler - Fritid

Kunstteknikker til maling af bobler


Kampen med at male realistiske bobler er at få dem til at virke tredimensionelle. Kunstnere bruger ofte flere farver til et objekt for at vise, hvordan lys og skygge spiller ud af det, hvilket igen giver det dybde. Selvom rigtige bobler indeholder mange farver og stadig forbliver gennemsigtige, er blå ofte den mest anvendte farve, når de repræsenterer dem i maling.

Mellemrum

Stagger afstanden mellem boblerne.

dimensionering

Vælg tre størrelser af en cirkelsjabloon. Hvis maleriet skal afspejle et objekt, der producerer bobler, skal de større bobler komme tæt på objektet, og boblerne skal blive mindre, da de fortsætter længere væk.

Farvning

Selv om bobler er gennemsigtige, repræsenterer mange kunstnere dem i et maleri med forskellige nuancer af blå. I stedet for at male hver boble en komplet farve blandes løst flere nuancer sammen og anvendes som en base. Børsten bør anvende maling i en cirkulær bevægelse svarende til overfladen af ​​en boble.

Lyskilde

Baseret på placeringen af ​​lyskilden i maleriet, male en hvid refleksion af lys på hver boble ved hjælp af en måneform. For eksempel, hvis lyskilden er over og til venstre, skal den øverste venstre side af hver boble have en måneform efter kurven på ydersiden af ​​boblen. Fade kanterne af månen figurer ind i boblen farve.

Skygge

Mal en større måneform i en mørkere blå tone på tværs af lyskildens refleksion, der vender modsat retning. Dette gør det muligt for hver boble at forekomme sfærisk. Igen falder kanterne af månens form ind i boblen.