Sådan får du autografier fra WWE Superstars - Fritid

Sådan får du autografier fra WWE Superstars


Indsamling af autografer af WWE superstjerner kan tjene som værdifulde keepsakes eller potentielle investeringer. Med den fortsatte popularitet af professionel brydning bliver nogle stjerner i den kvadrede cirkel almindelige berømtheder. At opnå en WWE superstjernes underskrift betyder ikke, at du skal hænge ud i timevis før eller efter en brydningshændelse, selvom det er et af få muligheder.

Kontakt den professionelle wrestler, hvis autograf du ønsker gennem World Wrestling Entertainment, og bare spørg om en. WWE giver både en email og en fysisk adresse for at anmode om en autograf via sin hjemmeside, WWE.com. På grund af mængden af ​​anmodninger, der går til WWE, må du ikke sende personlige ting, der skal underskrives.

Kig efter sports memorabilia eller autograf viser, at tour landet. Ofte vil en WWE superstjerne være blandt de sportslige berømtheder, der er planlagt til at blive vist. Vispromotorerne kræver dog normalt et dækningsgebyr, og nogle gange vil de enkelte atleter også anmode om et gebyr for autografer. Der kan også være restriktioner for, hvilke, hvis nogen personlige ting superstjernen vil underskrive på disse shows.

Når en WWE-show kommer til din by, skal du gå til arenaen, uanset om du har billetter til arrangementet. Ofte bryder brydere sig for fans før eller efter kampene i nærheden af ​​kunstnerens indgang. Dette er ofte et populært sted at møde superstjerner og samle autografer, så konkurrencen her vil højst sandsynligt være høj.

Gå til wrestlers foretrukne hotel. WWE superstjerner har tendens til at blive i de samme hoteller, når de passerer gennem byen, som regel en tæt på arenaen hvor showet finder sted. Hvis du har tid til at vente, kan du fange en wrestler gå gennem lobbyen og bede om en autograf.


Stop ved lufthavnen natten før eller om morgenen for et wrestling show for at se om du snare en autograf fra en wrestler, der kommer ind til byen for showet. Men på grund af sikkerhedsrestriktioner og usikkerhed om ankomsttider bør dette kun være en sidste udvej eller en mulighed, hvis du skal være i lufthavnen selv omkring tidspunktet for en WWE-show.

Tip

Altid handle med respekt og klasse, når du beder om en autograf. WWE superstjerner har travle skemaer, og hvis du ser en uden for en officiel begivenhed, kan han eller hun have personlig tid sammen med familie eller venner. WWE superstjerner er glade for at imødekomme fans, men de er også mennesker og har ret til fritid og privatliv.