Baby Quilting Idéer - Fritid

Baby Quilting Idéer


Hver ny baby bør få et hjemmelavet quilt. Det er sådan en særlig og individualiseret gave, der vil blive værdsat af moderen og barnet. Et barns dyne kan afleveres til det næste barn eller være kærligt foldet ind i et bryst som en souvenir - og måske givet en dag sit eget barn.

Stribet

Et af de nemmeste og hurtigste dyner til at lave til en baby er en stribet quilt. Den består af strimler af stof, syet sammen for at skabe striber, der danner dynetoppen. Vælg en enkelt farvepalet, f.eks. Lyserød eller blå, og køb stoffer, der er faste stoffer og udskrifter, der indeholder forskellige nuancer af den farve. Eller find et sødt stofudtryk ved at vælge tre farver fra det pågældende tryk til din quiltfarvepalette. Eller søg efter et par stoffer med et tryk, der danner en linje på tværs. Når du skærer en strimmel fra disse stoffer, kan du se de komplette figurer, som f.eks. En linje af tog, fly, hjerter eller killinger. Bland disse stoffer med mindre udskrifter og faste stoffer.

Bestem et mønster af striber (fem eller seks strimler syet sammen) og gentag mønsteret flere gange, indtil du har den længde, du ønsker. Færdiggør din quilt på den traditionelle måde af layering (sandwiching) quilt top, batting og backing. Hånd- eller maskinvaske dit projekt og færdiggør det med en farverig binding.

blokke

En baby quilt er mere end bare en nedskaleret, traditionelt blokeret quilt. Da babyen bliver gammel nok til at genkende objekter, skal han være i stand til at pege på ting på dynen og lære ordene for dem. Det bør være sjovt for småbarn at se en and, en hvalp eller en lastbil i quiltet og være i stand til at prøve ordet for det. Overvej at lave en traditionel blok quilt, men med piecing der skaber disse genstande. Dette kan være valget for dig, hvis du er en erfaren quilter.

Hvis du er en nyere quilter, kan du stadig få et interessant udseende med samme blok quilt følelse, men med en nemmere proces. Skær et stykke stof på toppen af ​​din quilt. Skær nu forskellige former ud af forskellige stoffer (se Ressourcer). Hvis du ikke er en kunstner, skal du blot finde et barns farvebog eller farvesider online (se Ressourcer), skære figurer ud og bruge dem som mønstre. Sy derefter formerne i cirkler eller firkanter. Arranger cirklerne eller kvadraterne på dynetoppen og sy dem på (hånd eller maskine). Afslut din dyne quilt på traditionel måde, som i den stribede dyne, ovenfor.