Bird Bath Ideas - Fritid

Bird Bath Ideas


Når et fuglebad ikke er i brug, behøver det ikke være tomt. Fuglbad indtager typisk centrale positioner i værfter, og de kan dekoreres og tjene et prydningsformål, selv når der ikke er nogen fugle. Dekorer dit fuglbad, når fuglene ikke er i nærheden eller endda når fuglebadet er funktionelt.

Friske blomster

Pluk et par friske blomster fra din have og kast dem i vandet. Flydende blomster tilføjer et stænk af farve til fuglebadet og kan fjernes, når de er begyndt at falme. Vælg blomster, der trækker øjet og har en høj profil, så de kan være synlige, selv når de flyder på overfladen af ​​vandet.

Julepynt

Hæld fuglen bad højt med runde juletræ ornamenter. Fjern krogen, så de ikke kan ruste i løbet af deres tid udenfor. Vælg almindelige sølv ornamenter eller bland sølv og guld til en elegant effekt. For et mere sjovt og afslappet udseende, prøv røde og grønne ornamenter eller flerfarvede ornamenter til et regnbueudseende. Afslut udseendet med en bue bundet omkring fuglebadstativet med faux fløjlbånd.

Floral Display

Placer en lille rulle kyllingetråd i fuglebadet og bånd det med lange strimler af duktape over fuglens mund. Brug kyllingetråd og tape som fundament og glide i eviggrønne grene og silkeblomster. Kyllingetråden giver en solid base, hvor blomster og grene kan holdes oprejst, og det hjælper med at skabe en hældet skærm. Trail falsk ivy vinstokke over kanten af ​​fuglebadet for et overgroet udseende.

Undervands skabninger

Vælg et keramik eller stendyr, der passer ind i dit fuglbad. Frøer, padder og skildpadder er alle muligheder. Placer stendyret i fuglebadet og fyld som du normalt ville. Ideelt set vil dyret være placeret, så dets øjne eller hoved vil kigge ud af vandet. Dette er en subtil dekoration til dit fuglebad, og det kan bruges selv når dit fuglebad er funktionelt.