Casio Vs. Yamaha Keyboards - Fritid

Casio Vs. Yamaha Keyboards


Casio og Yamaha gør elektroniske tastaturer fyldt med funktioner til både begyndere og fagfolk. Selv om de produkter, der sælges af disse virksomheder, er ens, er deres måldemografi meget anderledes. Ved at forstå denne forskel kan du vælge mærket, der passer til dine behov.

Historie


Casio introducerede Casiotone-tastaturet i 1980. Det var et af de første elektroniske tastaturer, der var tilgængelige på markedet. Det var nemt at bruge og var i stand til at producere lyden af ​​et klaver, trommer og guitar og medfølgende indbyggede højttalere. Yamaha, et selskab, der havde eksisteret siden slutningen af ​​1800'erne, begyndte også at sælge tastaturer i 1980'erne og slog guld med DX-7 digital synthesizer, som blev verdens verdens mest solgte elektroniske tastatur.

typer


Casio udmærker sig på tastaturer på entry level, fordi deres instrumenter er nemme at bruge og ofte har indbyggede højttalere, som ikke kun sparer penge, men tilføjer et element af bærbarhed til begynderen. Yamaha er et af de mest populære virksomheder for professionelle og touring musikere, hvis instrumenter ofte indeholder mere avancerede funktioner som multichannel optagelse og effekter indbygget i enheden.

Anvendelser


Fordi Casio tastaturer er gearet til begyndere, kan dets produkter bruges til familie sammenkomster, kirker og andre anvendelser, hvor simple lyde og realistiske klaver lyde er nødvendige. Selvom nogle af deres modeller inkorporerer flashoptagelse, er deres produkter mindre funktionsrige end dem, der tilbydes af Yamaha. Yamaha har nybegyndere modeller samt fuldt udstyret arbejdsstationer, der kan bruges af sangskrivere af alle typer.

priserne


Fra 2009 kan Casio tastaturer ofte findes for mindre end $ 150 i musikforretninger. Nogle af de dyrere modeller kan være mere end $ 400, men er top-of-the-line modeller brugt af songwriters. Yamaha har derimod modeller så lave som $ 100 og så højt som $ 4.000 til professionelle modeller, der omfatter flere avancerede funktioner, herunder multitrackoptagelse og USB-porte til computerforbindelse.

Overvejelser


Hvis du er en professionel musiker, der søger et tastatur, fremstiller Yamaha de bedste tastaturer til turnering og optagelse på grund af egenskaberne og følelsen af ​​nøglerne selv. Mange touring bands og kunstnere, herunder Chick Corea og Avril Lavigne, bruger udelukkende Yamaha keyboard. Hvis du er nybegynder og ønsker at lære på et billigere, men kvalitetstastatur, tilbyder Casio mange modeller som WK200, der er både funktionelle og billige.