Billigste måde at bruge Slide Film på med ingen projektor - Fritid

Billigste måde at bruge Slide Film på med ingen projektor


Slide projektorer kan være dyre og vanskelige at finde, samt kompliceret at oprette. Du har brug for et mørkt rum og en skærm for at få vist dias med en projektor. Heldigvis kan du finde andre måder at se din diasfilm eller monterede dias på uden at bruge en projektor. Håndholdte slide viewers er relativt billige, og du kan finde en række forskellige modeller til salg online og ved brugte kameraudstyr butikker. Disse enheder belyser og forstørrer individuelle billeder, så du kan se dias uden besvær med en projektor.

Køb en håndholdt slide viewer. Seere med internt lys giver dig mulighed for at se dine billeder tydeligere, men seere, der arbejder med naturligt lys, kræver ikke batterier. Hvis du vil kunne se billederne på din film uden at skulle lave monterede dias, skal du kigge efter en seer, der virker med uafmonterede filmstrimler.

Indsæt batterier i diasviseren for at tænde det indre lys, hvis seeren indeholder en. De fleste diasshowere tager AA eller AAA batterier.

Indfør forsigtigt din diasfilm eller monterede dias i seeren. Afhængigt af hvilken model du har, vil du være i stand til at indlæse film eller dias fra siden af ​​seeren eller toppen af ​​seeren.

Tænd betragterens indre lys for at belyse billedet.

Fokusér seeren om nødvendigt.

Sluk det indre lys, når du er færdig med at se lysbilleder for at spare på batteriet.

Tip

Beskyt din diasfilm eller dias i klare plastark, der er tilgængelige i de fleste kameraforsyningsbutikker.