Børns Dance Craft Ideas - Fritid

Børns Dance Craft Ideas


Børn der nyder dans mest sandsynligt vil elske at deltage i at lave danselaterede håndværk. Disse projekter kan vise bestemte temaer for dans, eller de kan endda tjene som rekvisitter til brug under dansen. Du kan lave en række dansemagasiner med nogle enkle forsyninger og lidt tid og kræfter.

Dansernes Wand


Du kan hjælpe dine unge dansere med at lave en "stav", som de kan bruge i danseventyr. Du kan bruge en træ dowel eller en træmaling omrører som håndtaget. Håndtaget skal være ca. 10-20 cm langt. Lever dine elever med masser af kunstforsyninger til at dekorere håndtagene. Maling, markører, klistermærker og dekorative bånd gør flotte accenter til håndtaget. Når håndtaget er dekoreret, skal du vedhæfte en til fire streamere til håndtagets ende. Du kan endda vedhæfte streamere i begge ender, hvis du vil. Ideelt set bør streamers være mindst 12 inches lange og kan fastgøres med en varm limpistol eller med robust tape. Danserne kan så bruge wands at bølge, når de danser.

Dekorative Tøfler


Dette håndværk er en god måde at genbruge gamle ballet slippers på, som ellers ville gå i spilde. Lad børnene medbringe gamle tøfler til dette projekt, hvis de har tidligere dansoplevelse, eller ring en lokal dansestudie eller skole for at se om de har gamle tøfler, som de kunne donere. Lim på forskellige dekorative ting som kostume juveler eller glitter. Brug puffmaling eller glittermaling til at skrive barnets navn eller inspirerende ord på tøflerne. Bind båndene på hver sko sammen i en central knude, så de kan hænges som en dekoration.

Tørklæder


Halstørklæder gør også en god stemning til dansforestillinger. Du kan gøre et almindeligt tørklæde til et smukt håndværksprojekt, der også er nyttigt. Begynd med at vælge solbrunede tørklæder fremstillet af chiffon eller lignende materiale. Brug lim til at vedhæfte rhinestones eller andre falske juveler. Du kan også bruge blødmaling eller glittermaling til at tilføje design. Du vil måske endda dyppe dele af tørklædet i tøjfarve. Når tørklæderne er tørre, brug dem i en iøjnefaldende danseevne.