Clothespin Puppets: Lovebirds - Fritid

Clothespin Puppets: Lovebirds

Oversigt


Lovebirds er blandt de få dyr, der vælger en partner for livet. Making felt lovebirds er en fantastisk måde at vise nogen, hvor specielle de er til dig. Disse følte fugle ligger på en træklæde. De kysser, når stiften er lukket, og viser deres fælles hjerte, når stiften er åben.

Samle materialer


Uldfilt i forskellige farver Lovebird skabelon Stoflim Klæbrig lim Træklædestifter (3) Skumplast eller byggepapir i rød Broderifloss i den farve du har valgt Tandstikker (valgfri)

Udskriv dit Lovebird-mønster


Udskriv to kopier af lovebird-skabelonen (se link nedenfor). Som du vælger farver af uldfilt, kan du se på billeder af lovebirds online eller i bøger, da lovebirds kommer i mange smukke farvekombinationer.

Skær papirmønstrene ud


Brug din sakse til at skære konturen - kun omridset - af et sæt af malfuglene. Med det andet sæt skal du skære de enkelte detaljer ud.

Skær fugleorganerne ud af følte


Hold hvert mønsterstykke imod et stykke uldfilt og skær den form ud. Vælg et stykke uldfilt, der passer bedst til flertallet af fuglens fjer.

Skær detaljerne ud


Match hver fugles "puslespil" med uldfilt af samme farve og skær alle de små figurer ud. Hold hver fugles former skilt, så du ikke bliver forvirret, når det er på tide at lime dem ned.

Lim fyldte stykker ned


Brug små dråber stoflim til at holde dine følte "puslespilstykker" oven på fuglens krop. Brug en tandstikker hvis du har brug for hjælp til at sprede lim på bagsiden af ​​dine følte stykker eller for at hjælpe dig med at skubbe små stykker som øjnene. Når alle dine stykker er limet på, lad fuglene tørre helt.

Lim fuglene til klædepinden


Spred et lille og jævnt lag med klæbende lim på forsiden af ​​træklædespidsen. Pas på, at limen ikke drypper ned i "munden" af stiften. Lim fuglene så tæt på hver kant af klædespindens arme som muligt, så når tøjspidsen er lukket, berører deres næver.

Prop Åbn tøjspinderne som fuglene tørre


For at sikre, at din tøjspænde ikke sidder fast i en lukket stilling som limen tørrer, skal du bruge to ekstra tøjspåner til at hjælpe med at åbne den.

Lim broderi flossen


Drej tøjspidsen op og ned, så du kun ser fuglens ryg. Klip en længde af broderi floss lang nok til at nå fra den ene side af den åbne klædesnål til den anden. Placér og lim broderflossen så højt som muligt på bagsiden af ​​tøjspidsen. Brug de ekstra tøj til at åbne fuglene igen, mens broderiflossen tørrer.

Skær skumhjerte


Skær et lille hjerte ud af rødt skumplast (eller rødt byggepapir, hvis du ikke kan finde skumplast). Hjertet skal være lille nok til at passe mellem fuglene, når du har tøjspidsen åben.

Lim hjertet på plads


Anbring en lille smule klæbrig lim på bagsiden af ​​skumhjertet og lim det til FRONT af broderi-flossen. Lad hjertet tørre helt. Du bliver nødt til at holde klæbespidsen åben igen, og du skal muligvis holde skumhjerte mod broderiflossen i et øjeblik, mens limen begynder at sætte.

Åbn og luk klædespidsen for at afsløre hjertet!


Åbn og luk din lovebird tøj til dit hjertes indhold!