Forskellige medier af fotografering - Fritid

Forskellige medier af fotografering


Fotografering startede med daguerreotypen. Opfundet af Louis Daguerre og Joseph Niépce, gav kameraet lys til at ramme et sølvbelagt ark af kobber og blive. Kameraet, der hedder et "kamera obscura", var det første fotograferingsmedium. Opfinderne, Daguerre, kan have haft en ide om, at hans videnskabelige proces kunne udvikle sig, men sandsynligvis ikke i det omfang den har. Fotografiske medier spænder nu fra kameraer, der brænder lys på film til meget "smarte" digitale kameraer med automatiske indstillinger.

Film SLR (Single Lens Reflex) 35mm


SLR-kameraet (single lens reflex) lader fotografer skyde med et håndholdt kamera med automatiske eller manuelle indstillinger. SLR-kameraet kan have en medium eller bred linse, hvilket gør søgeren stor. Fotografer skal justere blænden - en irislignende mekanisme, der "dilaterer" til en større eller mindre cirkel for at give mere eller mindre lys. SLR'en har også en anden funktion, F-stop, som styrer hvor længe aperaturen forbliver åben for at samle nok lys. Billederne brænder på film, som senere udvikles og behandles kemisk for at producere et fotografi. Med et SLR 35mm filmkamera er en fotograf kun tilladt op til 36 billeder på grund af længden af ​​filmrullen inde i kameraet.

digital


Digitalkameraer er en meget manipulerbar fotograferingsmetode. Denne kamerateknologi gør det muligt for en fotograf at skyde hundredvis af billeder uden at bekymre sig om at løbe tør for film. I stedet for at bure på film inde i kameraet, rammer lyset en "digital sensor array", ifølge en digital fotoraphy-ekspert på Nikonians, en hjemmeside for Nikon-kameraentusiaster. Billedet af fuglen, huset, floden eller portrættet, du tog, forbliver, fordi den digitale sensor er lavet af millioner af små sensorpunkter eller "pixels", et udtryk der er kort for "billedelementer". Når billedet er gemt ved at downloade på en computer, kan fotografen manipulere fotografiet så meget, som hun har lyst til. Efterbehandling som farveforbedring, solcellering - en sølvvask - og tilføjelse eller sletning af billeder til det originale billede er let sammenlignet med filmkameraer.

Øjeblikkelig kamera


Et øjeblikkeligt kamera, der også kaldes et Land kamera, udskriver billeder med det samme. Når et fotografi holdt det boxede kamera med to hænder, justerede han med lette måleren for korrekt at læse belysningsbehovene for at belyse det træ eller den person, han optog. Efter at fotografen fokuserede linsen, eller lad kameraet fokusere på emnet, tog han billedet. Efter at have vendt en knap og trukket tilbage en stor fane, er billedet klar til at hente fra kameraets forside. Den selvudviklende film blev for det meste lavet af Polaroid-selskabet, men det skaber ikke længere kameraerne fra 2007 eller den øjeblikkelige film fra 2009. Imidlertid køber og sælger øjeblikkelige kameraentusiaster gamle kameraer og film og bruger fotograferingen til kunstprojekter og collager.

Pinhole kamera

Et pinhole kamera bruger den samme logik som det originale kamera obscura, men i mindre form. Mens kameraets obscura var stort som hus og havde brug for et spejl, bruger et pinhole kamera bare et lille hul og fotopapir til at lave et negativt billede. For eksempel kan en fotograf lave et kamera ud af en vævskasse, en tømt havremelcylinder eller en kornkasse. For at lave et kamera fra en havregryncylinder i fuldstændig mørke glider fotgrafen i et stykke fotografisk papir i cylinderen på siden over for hullet. Når hullet er dækket med sort tape, når fotografen ser noget at skyde, løfter hun af båndet, og lyset fra billedet brænder filmen inde i beholderkameraet. Efter behandling vises et negativt billede, som kan omdannes til positivt, hvis det ønskes.