Middagsteatre i Iowa - Fritid

Middagsteatre i Iowa


En aften på et middagsteater kan være en vidunderlig udflugt komplet med et underholdende show, et komplet måltid og godt selskab. Mulighederne er tilgængelige for Iowa turister og beboere at opleve alt, hvad middag teater har at tilbyde. Fra en romantisk vingårdsproduktion til et komedisk forbrydelsesløsende show er middags teater i Iowa en underholdende mulighed for en aften ude.

Middagsteater ved Fireside Winery

Hvert år slutter Old Creamery Theatre og Fireside Winery for deres sommer middagsteater serie. Der serveres en multi-retters middag før showet efterfulgt af en aftenunderholdning. Enkeltbilletter er tilgængelige samt rabatterede billetpriser for par.

Fireside Winery 1755 P Avenue Marengo, Iowa 52301 319-662-4222 firesidewinery.com

New Era Dinner Theatre

Hosted af New Era Lutheran Church i Muscatine, Iowa, New Era Dinner Theatre præsenterer en musikalsk ledsaget af middag hver forår. Medlemmer af samfundet hjælper med at udstille showet og servere middag, og meget af provenuet er doneret til velgørenhed.

New Era Community Building 3455 New Era Road Muscatine, IA 52761 563-263-5255

Det er en Mysterie

Det er en Mystery udfører offentlige shows på forskellige steder i Quad Cities, herunder Bettendorf, Iowa. Selskabets oprindelige komiske scripts holder publikum griner, gætter og løser kriminaliteten, mens de nyder en multi-retters middag. Private shows er også tilgængelige for at bestille.

Det er en Mystery 563-355-6100 itsamysteryqc.com