Sådan gør du Houdini's UFO Card Trick - Fritid

Sådan gør du Houdini's UFO Card Trick


En af Houdinis mest berømte tricks er UFO- eller Floating Card-tricket. Når det er gjort korrekt, viser tricket, at et spillekort synes at flyde frit ud af dækket, da tryllekunstneren bøjer sine hænder over det. Når kortet er luftbåret, vil nogle tryllekunstnere fortsætte med at gøre kortet flydende frit uden nogen synlige strenge eller ledninger. Det er et grundlæggende trick, men det kræver en omhyggelig forberedelse.

Forberedelse

Klip en længde af tryllekunstnerens wire til ca. 2 fod.

Brug tryllekunstnerens voks til at fastgøre den ene ende af tryllekunstneren til den øverste kant af bagsiden af ​​et kort.

Fastgør den anden ende af ledningen til en knap på din skjorte, bæltespænde eller en ring på din finger. Tråden skal hænge løst, når kortet er i dækket, men træk stramt, når du anvender pres på linjen.

Placer kortet på bunden af ​​dækket, så kanten med den medfølgende ledning vender mod dig.

Ydeevne

Drej dækket mod din frivillige, så voksen vender nu væk fra dig. Skær dækket i små sektioner fra toppen, konsekvent bringe små antal kort i din fri hånd. Når din frivillige siger, stop, hold kortene tilbage i den anden side for at vise ham trickkortet.

Placer kortet tilbage i dækket og drej det så kanten med ledningen er på toppen. Hold dækket ved kanterne med et løst greb, så du vil kunne trække trickekortet fri. Hold det fra bunden, så du ikke ved et uheld bryder din tryllekunstner.

Bølg din hånd fri langsomt over dækket og tag tråden forsigtigt mellem to fingre. Træk forsigtigt op på strengen, mens du holder dækket løst.

Tip

Altid have andre tricks forberedt, hvis noget går galt.

Trollkarlens ledning og voks er tilgængelig på næsten enhver magisk eller hobbybutik.