Hvordan identificerer jeg Old Coke Machines? - Fritid

Hvordan identificerer jeg Old Coke Machines?


Coca-Cola salgsautomater er klassiske Americana, med nogle maskiner, der går tilbage til slutningen af ​​det 19. århundrede. De er eftertragtede af sælgere, der leder efter, at den klassiske Coke-maskine ser og af Coke collection entusiaster verden over. Men når du har fået en salgsautomat, kan det være svært at identificere modellen. At vide, hvordan du identificerer din maskine, er det første og vigtigste trin for at bestemme værdien og den nødvendige vedligeholdelse af maskinen.

Find producentens navn. Hver fabrikant mærket deres maskiner forskelligt, men de fleste vintage Coca-Cola maskiner har producentens navn trykt eller indgraveret på bagsiden af ​​maskinen. Ved at kende producentens navn kan du oversætte maskinens serienummer og dato maskinen.

Find serienummeret og / eller modelnummeret. Serienummer og modelnumre på vintage Coke-maskiner findes normalt på bagsiden af ​​maskinen, ofte i nærheden af ​​producentens navn. De kan udskrives på papiretiketter, metalplader eller indgraveres på maskinen.

Oversæt serienummeret og / eller modelnummeret. Hvert firma havde en anden kode for deres maskiner. Generelt indeholdt koden et tal eller tal, der repræsenterer måneden og fremstillingsåret, efterfulgt af modelnummeret eller nummeret på den pågældende maskine. Der findes flere online databaser af vintage Coke Machine-producentens serienumre til offentlig brug. Disse er de bedste måder at identificere en vintage Coke-maskine, hvis producenten ikke længere er i drift. Hvis producenten stadig er i drift, har de normalt detaljerede oplysninger om identifikation, vedligeholdelse og bevarelse af deres klassiske maskiner.

Tip

Nogle af de mest almindelige producenter af vintage Coca-Cola-maskiner omfatter Choice Vend, Glasco, LaCrosse, Narco og Dixie Narco, Quikold, True, Vendo og Victor.