Hvordan får jeg min Longaberger Handle Fixed? - Fritid

Hvordan får jeg min Longaberger Handle Fixed?


Longaberger Co., der har hovedkontor i Newark, Ohio, sælger håndlavede trækurve via sin hjemmeside og gennem Independent Home Consultants over hele USA. Selvom Longaberger kurve er lavet til at være holdbare og vare i årevis, sker der ulykker. Hvis du finder dig selv med et brudt håndtag på en af ​​dine Longaberger kurve, kan du sende det til virksomheden for at få det professionelt repareret og returneret til dig så godt som nyt.

Besøg Longaberger-webstedet og klik på "Besøg os" øverst på siden. Fra rullemenuen skal du vælge "Basket Restoration Form."

Udskriv kurvgendannelsesformularen. Tre kopier udskrives en er for dig at holde til din reference. De to andre er "kontorkopier", der skal sendes ind med kurven.

Udfyld formularerne med dit navn, postadresse, e-mail og telefonnummer. Du skal også medtage årets og varenummeret på din kurv samt en beskrivelse af skaden på håndtaget.

Pak din kurv forsigtigt i en forsendelsesboks. Inkluder de to kontoreksemplarer af reparationsformularen, og send det til adressen på formularen.

Vent til Longaberger at kontakte dig med et skøn over omkostningerne til reparation af kurvens håndtag. Du modtager dit estimat via e-mail, hvis du angiver en e-mail-adresse eller en almindelig post, hvis du ikke gør det.

Følg instruktionerne på estimatformularen for at indsende betaling, og lad derefter seks til otte uger, før din kurv skal repareres og returneres til dig. Hvis du hellere ikke vil betale for reparationer, bliver din uberørte kurv sendt tilbage til dig på din bekostning.

Tip

En Basket Restoration Form kan også fås hos en Longaberger Independent Home Consultant.