Hvordan ved jeg, om et mælkeglas er rigtigt? - Fritid

Hvordan ved jeg, om et mælkeglas er rigtigt?


Mælkglas har eksisteret siden det 17. århundrede og voksede mere almindeligt som årene fortsatte og ramte en boom i 1950'erne. Det kan være svært at identificere ægte mælkeglas med hele reproduktionsglaset på markedet, men med et omhyggeligt øje og en viden om mælkeglas kan du lære at få øje på det.

Bliv fortrolig med de forskellige producenter af mælkeglas og deres unikke stilarter.

Begynd at handle. Når du handler for mælkeglas, skal du være opmærksom på markeringerne på glasset. Disse kan være på bunden eller siden og nogle gange har en dato. Nogle fælles branding at kigge efter er Fenton, Imperial, Fostoria og Westmoreland. På meget gammelt mælkeglas, normalt før 1900'erne, vil der ikke være nogen markeringer; Tegnet på et sådant gammelt stykke er at se på kanterne, det vil være semi transparent.

Lær at bestemme vigtigheden af ​​farver og mønstre på mælkeglas og hvordan det påvirker dets værdi og ægthed, før du køber. For eksempel er det hobnail mønster fremstillet af mærket Fenton, meget forskellende flæser og knapper i glasset. Westmoreland, et andet mælkeglasmærke, bruger typisk kaniner eller frugt som et mønster. Forfalsket mælkeglas har generelt ingen mønster eller mærkning.

Tag dit mælkeglass til en vurderer for at få det dateret og prissat.

Tip

At lære at identificere mælkeglas er en færdighed, som kræver en masse forskning og engagement, hvis du laver en fejl og køber en gengivelse, må du ikke slå dig selv over det.

Advarsel

Vær forsigtig med chips, udskift dele og skader, før du køber et stykke mælkeglas.