Hvordan finder jeg ud af, hvor meget en gammel symaskine er værd? - Fritid

Hvordan finder jeg ud af, hvor meget en gammel symaskine er værd?


Et objekts værdi er simpelthen, hvad en person er villig til at betale for det, så det kan variere meget afhængigt af flere faktorer; herunder alder, tilstand og mærke. For eksempel solgte en 1878 Bradbury for nylig på eBay for næsten $ 900, mens en nyere Singer brand symaskine kan købes for mindre end $ 50, helt nye.

Identificer din symaskine

Hvis du har produktmanualen, skal den liste mærke og model lige foran på brochuren. Hvis ikke, skal du grave lidt dybere. Før du hører andre kilder, skal du sørge for at inspicere maskinen selv for navne, numre, datoer eller definere mærker.

Hvis maskinen mangler at definere mærker eller branding, er alt håb ikke tabt. Selv om det kan tage meget tid, kan en billedsøgning, der bruger din yndlingssøgemaskine, bare være din bedste løsning. Her kan du visuelt søge igennem gamle symaskiner, og håber at finde en som din. Du kan også indsende et foto på alle syforbundne fora, som du måtte finde. De mere erfarne medlemmer skal kunne identificere det for dig.

Husk, at når du bogfører i fora, at for et emne, der skal betragtes som et antikt, skal det være mindst 100 år gammelt. Noget nyere, betragtes simpelthen som en gammel symaskine, selv om de stadig kunne være ret værdifulde.

Prissætning af symaskinen

Rådfør dig med nogle få kilder, der kan give dig en bedre ide om, hvilken slags gennemsnitspris din gamle symaskine sælger til, da dette generelt er den bedste indikation af ægte værdi.

Amazon, og eBay er de to nemmeste muligheder for prissætning stort set alt.

Med eBay, søg afsluttede auktioner. For at gøre dette skal du blot klikke på "avanceret søgning" øverst på siden, og vælg feltet, der hedder "udfyldte lister." Indtast fabrikat og model af din symaskine i søgefeltet. Den næste skærm skal give dig resultater, hvis de eksisterer. Du kan bore indholdet endnu længere ved at klikke på den "brugte" boks i venstre sidepanel. Dette skal give dig de resultater, du har brug for til nøjagtigt at prissætte din gamle symaskine.

Du skal blot indtaste fabrikatet og modellen for et produkt på Amazon-webstedet, og du får resultater, som er tæt på dit produkt. Hvis din symaskine er rigtig gammel, er den sikkert brugt, så at søge efter nye produkter på Amazon vil ikke gøre dig meget god. For at sikre, at du finder den rigtige pris, skal du kigge efter linkene under afsnittet om leveringsoplysninger, og du skal finde links til nye, brugte og renoverede varer.

Hvis online søgning fejler, er det tid til at bryde de gule sider ud.

Du har sikkert en syshop et eller andet sted i nærheden af ​​dig, eller i det mindste en butik, der reparerer symaskiner. Det kan virke til din fordel at bringe symaskinen ind i en af ​​disse butikker, og se om de kan hjælpe dig. Symaskin reparation butikker er ret vidende til at identificere disse maskiner, og de kan måske fortælle dig, hvad din er værd.

Hvis alt andet fejler, er du ikke helt uheldig. Der er altid antikvitetsforretninger, loppemarkeder og endda bondebutikker. De medarbejdere, der arbejder på disse typer af steder, er uddannet til at kunne identificere stort set alt. Hvis de ikke kan identificere det, er oddsene, at de kender en anden, der gør.