Hvordan tager jeg links ud af et Citizen Watch Band? - Fritid

Hvordan tager jeg links ud af et Citizen Watch Band?


Citizen Watch Company blev etableret i 1918 og har siden været forretninger. Citizen brand ure er meget populære over hele verden for ikke kun stilen af ​​deres ure, men den teknologi, de bruger også. Millioner af mennesker køber eller modtager Citizen ure hvert år. Virksomheden tilbyder ikke armbånd, der ændrer størrelsen på information til deres kunder, fordi de føler, at uret kan blive beskadiget. Men størrelsen af ​​et Citizen-ur kan dog ske ved at følge et par instruktioner. Der er to hovedtyper af urbånd - split pin type og pin og center tube.

Split Pin Type

Split-pin type watch-band er den mest almindelige stil. For at demontere urbåndet skal du bruge en CIT-SZTOOL og pincet. Læg armbåndet i CIT-SZTOOL med pilene pegende væk fra dig. Læg pinhullet sammen med armbåndets side ved hjælp af Citizen-stiften. Fortsæt med at forsigtigt slå stiften så langt som den vil gå, og brug derefter fingrene eller pinceterne til helt at fjerne den. Når stiften er trukket ud, skal linket komme fra hinanden. Du kan tage ud så mange links som nødvendigt ved hjælp af disse trin. Hvis du planlægger at fjerne et ujævnt antal links, skal du gøre det fra klokken 6:00 på armbåndet. dette vil hjælpe armbåndet forblive afbalanceret på håndleddet.

Pin og Center Tube

Pin og center tube type band findes primært på titanium ure. For at fjerne et link fra denne type watch band skal du bruge en CIT-SZTOOL, lille tang, pincet, pin pusher og en guldsmed plastikhal. Først sæt armbåndet i CIT-SZTOOL, og sørg for, at pilene peger væk fra dig. Derefter skal du rette Citizen-værktøjets dimensioneringsstift med et pinhole på siden af ​​armbåndsforbindelsen. Brug derefter forsigtigt tryk til at skubbe stiften ud. Husk, at ikke alle armbånd med pin- og centerrørbåndet har pile, og hvis de ikke har pile, kan du fjerne en stifter fra begge sider af armbåndet. For at fjerne flere links fra armbåndsbandet, følg bare de samme trin, indtil du har fjernet alle de ønskede links. Men hvis du skal fjerne et ulige antal links, skal du tage dem fra klokken 6:00 siden, fordi den side har flere links. Dette vil bidrage til at afbalancere armbåndet korrekt.