Sådan gør du rør til stolstoffet - Fritid

Sådan gør du rør til stolstoffet


Pipede sømme på stole tjener mere end blot et dekorativt formål. Welting beskytter sømmerne, der udsættes for konstant slid. I stedet for at sømmen tager rammen, står rørene op fra sømmen og tager brystets slid. Mens du kan købe rør i bestemte farver fra en stofbutik, tager det ikke meget at lave din egen. På den måde kan stoles rørledning være i samme stof som polstring. Du kan bruge bias tape eller stof i en kontrastfarve, hvis du vil tilføje pizzazz til dit projekt.

Mål længden af ​​sømene, hvor du vil tilføje rør. De fleste polstring rør anvendes på armene og bagsiden af ​​stolen, på sædepuderne eller undertiden på den nederste del af stolen for at forhindre slid på benene.

Skær cording til længden målt for stoffet søm, plus et par ekstra inches. Sæt cording til side midlertidigt.

Læg et stykke stof på papskærebrættet på samme måde som det kom ud af stofbolten i et enkelt lag. Da polstringstøjet er generelt større end standard 45 inches bredt, vil hovedstolens rørledning ikke være længere end det, medmindre det har en bred ryg. Hvis du har brug for ekstra stof til at lave dine rør, kan du sy to strimler stof sammen for at gøre det længere. Fordi hver stribe er kun en tomme eller så bred, skal du bruge ca. 1 værft stof for at skabe 21 meter rør.

Skær en enkelt strimmel stof på diagonal eller tværs af stoffet. Strimlen vil være dobbelt så bred som ledningen, tilsat to gange måling af sømængden. For eksempel, hvis du har en 1/8-tommers ledning, multiplicer den med 2 til 1/4 inch. Hvis du ønsker en søm tillæg på 3/8 tommer, multiplicere det med 2, hvilket svarer til 3/4 tommer. Tilføj de to målinger sammen for at få strimlens samlede bredde på 1 tomme.

Fold stoffet strimmel over ledningen, matcher de lange kanter og pin den sammen.

Sæt lynlåsfoden på din symaskine, efter instruktionerne i manualen til din symaskine. Generelt kræver det at løsne en lille rund knap tæt på bagsiden af ​​enheden, hvor foden fastgøres til stangen. Stram det grundigt, når du glider foden over stangen.

Sæt lynlåsfoden til højre for ledningen. Sy langs hele længden af ​​ledningen så tæt på ledningen som muligt, fjern stifterne, mens du syr. Afslut enderne ved at vende sømmen for at låse trådene på plads. Skær de ekstra tråde.

Indsæt rørene mellem to stykker af polstringstøj, med sin kant matchet til kanterne, hvor du vil gøre sømmen. Pin stoffet med højre sider sammen ved sømmen. Ledningen skal være på indersiden af ​​de to lag.

Sy sammen lagene af stof sammen igen ved hjælp af lynlåsefoden. Dette gør det muligt at sy sømmen så tæt på kanten af ​​ledningen som muligt. Fjern stifterne, mens du syr. Efter syning skal du dreje stoflagene lige ud for at se dit arbejde. Hvis du har syet det korrekt, skal rørene være tætsluttede mellem sømme og ikke syet over.

Tip

Vask og tør apparatet, inden du omslutter det i forspændingsstrimlen for at preshrink det.

For at finde bias i stoffet, fold et firkantet stykke stof fra diagonale hjørner halvt for at danne en trekant.

Du kan skære flere forspændingsstrimler fra et enkelt stykke stof og sy dem sammen for at gøre dækket til lang cording. Sy sømmen diagonalt, når du slutter to striber for at gøre en, så den har samme give som resten af ​​stoffet i rørene.

Tag det langsomt for at undgå at sy gennem ledningen selv, når du syr rørledningen over ledningen og når du indfører rørene i sømmen for stolen.

Hvis du ønsker at fastgøre rør til en eksisterende stol, skal du have en varm limpistol, men vær opmærksom på at rørene ikke må forblive på plads med overdreven brug af stol. Denne metode fungerer bedst, når rørene sidder tæt på stolens ramme for at give den ekstra beskyttelse. Denne metode er beregnet til mere dekorativ dekoration.

Advarsel

Træk stifterne som du syr for at undgå at bryde symaskinens nål.