Sådan bor Gem Stones - Fritid

Sådan bor Gem Stones


Gem sten kan bores til dekorativt formål eller tillade dem at blive hængt på halskæder, øreringe og andre smykker. Med øvelse kan du bore større dekorative huller. Det kræver lidt pleje og masser af øvelse, så øve før du skærer i værdifulde perle sten i din samling.

Bestem, hvordan du vil montere eller hænge din perle sten, før du begynder at bore. Hvert hul mindsker værdien af ​​en perle og tilføjer synlige fejl, så du ikke ønsker at bore mere end én gang.

Fyld et lille smør badekar med vand. Diamantboringer er beregnet til at blive holdt våde, og den nemmeste måde at gøre dette på er at gøre din boring i vand. Nogle øvelser har en indbygget vandkølefunktion, der drypper vandet nedad.

Hold boret vinkelret på stenen. Hvis din vinkel er slukket, kan du forårsage revnedannelse ved indgangs- eller udgangsstedet. En borepress giver dig mulighed for at bore i en nøjagtig vinkel med lethed.

Brug en forsigtig op og ned bevægelse for at holde frisk vand under boringen. Pas på ikke at bringe borren ned for hårdt, eller du vil slå diamanter ud af biten.

Start med en diamantbor i den størrelse, du vil have hullet til at være (under 1 tommer anbefales). Blødere sten, som Amber, behøver ikke en diamantbit, men det er et sikkert hele indkøb for det bredeste udvalg af sten og ædelstene. Du vil måske overveje et kit, der kommer i få størrelser fra 1 til 2 mm.

Overvej et GIA kursus om smykker fremstilling, hvis du finder en passion for at skabe halskæder og øreringe med perle sten du har boret dig selv (se Ressourcer nedenfor).

Tip

Brug altid sikkerhedsbriller, når du arbejder med en boremaskine.Hvis du bare ikke kan bore et lige hul, vil de fleste rå og løse perle stenforhandlere bore brugerdefinerede huller i sten, du køber fra dem uden nogen ekstra gebyr.

Advarsel

Forsøg ikke at købe en boremaskine. Mens en dremmel er et overkommeligt og populært valg, er det strengt for hobbyer og bør ikke bruges til at bore de mere værdifulde ædelstene, hvilket kræver mere præcision for at undgå revner.