Let at lave middelalderlige slot - Fritid

Let at lave middelalderlige slot


Hvis dit barn nyder at foregive at være ridder i spilletiden, kan du opmuntre dette fantasifulde spil ved at skabe tematisk natur, som hun kan bruge. For eksempel, lav en middelalderlig slot ud af materialer, der kan købes fra en håndværk forsyning butik eller findes omkring huset, såsom brugte kornkasser. Dette gør det muligt for dit barn at handle som om hun står vagt over det middelalderlige slot, som hun kan tilpasse ved hjælp af tempera maling.

Malte ydersiden af ​​brugte kornkasser, havregrynbeholdere og papirkegler med grå tempera-maling. Brug så mange kasser, beholdere og kopper som du foretrækker. Jo flere ting du bruger, jo større er det færdige slot.

Indsæt en varm limpind i en varm limpistol, og opvarm den varme limpistol ved at sætte den i en stikkontakt i fem minutter.

Klem en linje af varm lim langs den ene side af en malet kornkasse, og tryk den ene side af en anden kornkasse mod limen. Hold de to kasser på plads i to minutter, så limen kan hærde. Gentag denne proces for at skabe en firkant eller et rektangel af malet kornkasser.

Lav en anden kvadrat af rektangel af malet kornkasser ved hjælp af samme metode. Klem en linje varm lim omkring hele toppen af ​​den første firkant eller rektangel af kornkasser, og tryk derefter på den anden kornkasseform oven på den. Dette vil skabe et andet lag af kasser.

Klem en kvartstørrelse dukke af varmt lim på et hjørne af slottformen, og tryk en malet havregrynbeholder på det limede hjørne. Hold havregrynbeholderen på plads i to minutter. Gentag at lim en malet havregrynbeholder i hvert hjørne af slottet.

Klem en linje af varm lim omkring åbningen af ​​en malet kegle kop, og tryk den limede kant af koppen på toppen af ​​en af ​​havregryn beholdere. Hold keglen på plads i to minutter for at lade limmen hærde. Gentag for at tilføje en spidse kegle top til hver havregryn beholder.

Tegn detaljer på det middelalderlige slot ved hjælp af en sort markør, såsom mursten, døråbninger og vinduer.

Advarsel

Hold varm lim væk fra børn. Varm lim kan forårsage alvorlige forbrændinger på huden.