Føderale sanktioner for downloading af piratkopierede film - Fritid

Føderale sanktioner for downloading af piratkopierede film


At stjæle film på internettet er en alvorlig forbrydelse. Når du "pirater" en film fra internettet, begår du krænkelse af ophavsretten, hvis du downloader filmen uden tilladelse fra ejeren af ​​ophavsretligt beskyttet materiale. Uanset om filmen bruges til personlig underholdning eller økonomisk gevinst, bruger brugeren en stor risiko, da der er føderale sanktioner for denne forbrydelse.

Misdemeanor Overbevisning

Hvis du er dømt for en forseelse for piratfilm, er straffen ret alvorlige. Du kan ende med at tjene et år i fængsel for overtrædelsen. Loven siger også, at den dømte vil betale en bøde på op til $ 100.000 eller to gange den økonomiske gevinst eller tab.

Felony Conviction

En forbrydelse overbevisning er meget mere alvorlig end en misdemeanor. Selv en første gangs lovovertræder kunne få en maksimal straf på fem års fængsel. Der er også en bøde på op til $ 250.000, eller to gange den økonomiske gevinst eller tab.

Gentag overtrædelser

For dem, der ikke lærte første gang, bliver straffen værre. En gentagelseslovgiver vil stadig have den samme bøde på $ 250.000 eller to gange den økonomiske gevinst eller tab. Men fængselsstraffen kunne fordoble.