Hvad bruges Glow Sticks til? - Fritid

Hvad bruges Glow Sticks til?


Glødpinde får deres udseende på grund af en kemisk reaktion. Nogle viser endda infrarød stråling, som nattesynsudstyr registrerer. Glødestænger er tilgængelige for offentligheden og militæret. De er billige og enkle at aktivere. Glødestifter er også vandtætte, let transporterede og kommer i forskellige former, farver og størrelser. De bruges af børn og voksne i forskellige indstillinger.

Militær

Militæret bruger glødestifter i deres sikkerhedssæt og som markmarkører. De er lette, lette at bære og nemme at aktivere. Soldater bruger dem til at definere mål, advare andre til fare, markere stier og hjælpe med natten synlighed. Specialglødestifter involverer infrarød stråling. Disse kan ikke påvises, medmindre du bruger udstyr, der optager termisk billeddannelse, som f.eks. Nattsynsbriller.

Nødindstillinger

Folk bruger glødestænger i stedet for blusser for at advare andre til brudte køretøjer og ulykker. Glødestifter er et sikkert belysningsalternativ efter elektrisk fejl, dårligt vejr og naturkatastrofer. De er lette at lette, nemme at opbevare og har ikke en åben ild, der kan forårsage brand. Da glødestokke ikke har nogen elektrificerede komponenter, er de sikkert at bruge i eksplosionsfarlige omgivelser.

Fritid

Glødpinde lyser vejen for natdykere, campister og udendørs entusiaster. Folk bringer dem camping og vandreture og fastgør dem til deres rygsække eller tøj. Glødestænger kan definere stier, advare andre mod farer og give en lys omkreds til campingpladser. Nat golf og frisbee entusiaster bruger dem til at markere stier og udstyr. Børn bruger dem til at spille night tag og ofte bære dem mens trick-or-treating på Halloween.

Underholdning

Personer, der deltager i raves, bruger nogle gange gløder til at forbedre deres oplevelse. Glødestænger sælges ofte på koncerter, børnefestivaler og danseklubber. Nogle mennesker bruger dem til at skitsere deres paradeflåd, og natten kan entertainere indarbejde dem i showet. Ifølge advokatkontoret i Denver-distriktet bruger nogle mennesker, der bruger ecstasy, et ulovligt stof, glødestifter til at øge stoffets visuelle psykedeliske virkninger.