Hvordan får jeg stål til at ligne oliebrændt bronze? - Fritid

Hvordan får jeg stål til at ligne oliebrændt bronze?


Ændring af udseendet af stål eller andet metal til en oliefyret bronze kræver, at flere lag spraymaling anvendes. Processen skal udfyldes i et godt ventileret område med en beskyttende ansigtsmaske. Stålelementet skal suspenderes, hvis det er et tredimensionelt stykke for at sikre, at alle områder er coatede jævnt.

Farver af spraymaling

Brug sort, kobber og olie gnidte bronze spray maling til at gøre finish af en stål objekt i en faux olie gnidte bronze finish. Test spraymaling på et lignende metalstykke, inden du begynder på selve projektet. Juster farven på farven på dette tidspunkt, så projektet ikke skal udfyldes mere end én gang.

Forbereder varen

Rengør stålgenstanden grundigt med sæbe og vand. Suspender varen i et godt ventileret område. Placer avis eller plastikaffaldsposer på gulvet for at beskytte mod overspray. Læg stålstoffet på avis eller plastaffaldsposer, hvis varen er flad. Tape off nogen områder med maskeringstape, der ikke kræver den olie gnidte bronze finish.

Anvendelse af Faux Oil Rubbed Bronze Finish

Påfør tre tynde lag med sort primer på emnet. Forhindre over-spray ved at bruge korte, fejende streger. Lad tørre grundigt, inden du fortsætter. Derefter gør det samme med kobbermaling.

Påfør en meget tynd pels olie gnidte bronze maling over hele overfladen. Kobbermaling skal vise sig. Undersøg stålelementet for at afgøre, om der er brug for mere oliebrændt bronzemaling til det ønskede udseende. Tilsæt ekstra, meget tynde lag olieregvet bronzemaling, indtil overfladen har den ønskede farve. Lad tørre grundigt, inden du flytter. Fjern eventuelt maskeringstape, inden du hænger.