Hvordan smelter jeg skrot sølv? - Fritid

Hvordan smelter jeg skrot sølv?


Jewel-making, som mange håndværk, indebærer at investere i forsyninger, der kan være dyre. Heldigvis kan smykker, hvis de laver smykker ud af sølv, genvindes ved at smelte dem ned i en solid klump kaldet en gødning. Det er vigtigt, at sølvskraberne, hvad enten der er ledninger, hele stykker af smykker, ark eller slanger, er rene. Hvis de er forurenet med metalstykker, såsom stål, skal du bruge en magnet til at fjerne disse stumper, før du smelter sølvet med en lommelygte og en smeltedigel.

Anbring to til tre ildsted side om side som en base for diglen. Balancer diglen oven på mursten. Diglen er et skib, der er varmebestandigt. Den er normalt foret med keramik og har et langt håndtag.

Sæt sølvskraber i diglen.

Tænd lommelygten. Lys flint striker for at skabe en flamme. Drej gasen højt, så du ser en skarp blå flamme.

Hold digelen i din dominerende hånd, da du vil hælde den smeltede sølv i en form. Hold lommelygten i din ikke-dominerende hånd.

Placer flammen over toppen af ​​skrot sølv for at starte smelteprocessen. Flammen skal være tæt på, men ikke rørende, sølv.

Tilføj om en 1/2 tsk. af borax til sølvskrotene, når de er begyndt at flyde. Boraxen hjælper med at holde sølv ren, da varmen forårsager brandskala eller oxidation.

Fokusér flammen over metallerne, skub forsigtigt diglen for at blande metallerne og omfordele de bit, der ikke har smeltet. Varm sølv, indtil det bliver smeltet og blottet for bidder, ca. fem minutter.

Hold fakklen over læben af ​​diglen, hvor du vil hælde fra. Når det bliver læst, skal du forsigtigt hælde det smeltede metal i en form.

Tip

Det er vigtigt at hælde sølv i støbeformen i en flydende bevægelse, da sølvet afkøles rigtigt hurtigt, når faksen er fjernet.

Advarsel

Smelt sølv i et godt ventileret rum og sørg for, at brandfarlige genstande, såsom papir, holdes godt uden for rækkevidde.