Sådan tilføjer du MIDI til en Casio CTK-720 - Fritid

Sådan tilføjer du MIDI til en Casio CTK-720

Casio CTK-720 er en gammel synthesizer fremstillet af Casio indtil begyndelsen af ​​2000'erne. Selvom forældede, er der stadig nogle CTK-720'er til salg, der er nye i kassen på nogle få steder. Primært beregnet til brug som en selvstændig synthesizer, inkluderede Casio grundlæggende MIDI-funktionalitet, der gør det muligt at bruge CTK-720 som MIDI controller. At få CTK-720's MIDI-funktioner til at fungere på dagens computere kræver, at en generisk USB-til-MIDI-driver, leveret af Casio, installeres på dit system.

Download og installer den generelle USB-MIDI Driver fra Casio's hjemmeside. Denne driver er kompatibel med alle versioner af Windows op til 32-bit version af Windows 7. Følg instruktionerne, der fulgte med download.

Sluk CTK-720. Dette er normalt god praksis, når der foretages nogen form for sammenhæng mellem forskellige elementer.

Slut den ene ende af USB-kablet til USB-porten på bagsiden af ​​CTK-720 og tilslut den anden ende til en ledig USB-port på din computer.

Tænd CTK-720. Dens indbyggede software vil initialisere og vise sin standardbesked.

Tryk gentagne gange på knappen "Indstilling" på CTK-720, indtil skærmen læser "GM-tilstand".

Tryk på "+" knappen for at skifte CTK-720 til General MIDI mode. Skærmen læser "på GM-tilstand."

Vælg en MIDI-kanal, hvor du kan sende MIDI-information fra CTK-720 ved at trykke på knappen "Indstilling", indtil skærmen læser "Keybd Ch."

Tryk på knappen "+" eller "-" for at øge eller formindske MIDI-kanalnummeret. For grundlæggende brug er MIDI-kanal 1 tilstrækkelig.

Åbn software MIDI synthesizer, sequencer eller anden MIDI-aktiveret applikation efter eget valg på din computer. Det kan være nødvendigt at oprette en indgangsenhed i programmets præferencer for at modtage MIDI-transmissioner fra CTK-720. Se ansøgningens dokumentation for detaljer. CTK-720 vil sandsynligvis fremstå som "USB-MIDI" eller en del afledninger deraf i listen over tilgængelige enheder.

Spil nogle noter på CTK-720. Du vil høre softwareinstrumentet afspille de noter, du trykker på. Hvis du bruger en sequencer, vil der højst sandsynligt være nogen indikation et sted i dens grænseflade for at vise, at det modtager MIDI data fra CTK-720.