Sådan tilføjes bånd til et bryllupsprogram - Fritid

Sådan tilføjes bånd til et bryllupsprogram


Programmet er en vigtig del af ethvert bryllup - de lister ceremoniens arrangement af arrangementer og identificerer bryllupsfest for gæster. Bryllupsprogrammer kan være enkeltark eller små hæfter. Bånd tilføjer et strejf af farve til enten programmets stil. Du kan nemt tilføje et bånd, så længe du har et hulpuncher, et bånd af en passende farve og dine programmer.

Vælg en farve på bånd, som enten supplerer eller svarer til dit programs farvefarve. For eksempel, hvis dit program er skrevet, er mørkblåt trykfarve, brug et matchende mørkeblåt bånd. Alternativt kan du bruge et gul eller rødt bånd, to farver, der supplerer blå. En tredje mulighed er at gøre båndet til et af dine bryllup farver. Bare sørg for, at det ikke kolliderer for voldsomt med farverne på dit program. Hvis du er usikker på, hvilke farver der går sammen, skal du kontakte et farvehjul.

Køb bånd fra en lokal håndværk butik eller online. Hvis du køber online, skal du være opmærksom på, at dine skærmindstillinger kan ændre farvebåndets udseende.

Køb et hulpuncher fra en kontorforretning, hvis du ikke allerede har en. Bestem, hvor på programmet du vil have dit bånd til at være.

Ved single-sheet-programmer skal du overveje at slå to huller øverst på programmet, en til venstre og en til højre. Denne placering gør det muligt at binde båndet i en bue øverst på programmet. En anden mulighed er at slå et hul på programmets øverste venstre eller højre side og derefter slå et andet hul diagonalt på tværs af det. Når det er indsat, ligger båndet diagonalt hen over programmets øverste del.

Hvis dit program er et foldet stykke papir, der laver et hæfte, skal du lave to huller langs programmets foldede rygsøjle. Ribbon indsat i disse huller vil løbe langs ryggraden af ​​programmet. Båndet binder uden for ryggen, så programmerne kan lukke let.

Indsæt båndet i hullerne. Bind båndet i en bue. Brug saks til at skære enderne af båndet til din ønskede længde.

Advarsel

Bindebånd kan være tidskrævende, så sørg for at du starter dit projekt mindst et par dage før dit bryllup og overveje at spørge venner om at hjælpe.

Sørg for, at dit bånd er lavet af stof, der knuser godt og ikke er let at greb let greb.