Sådan tilføjes scener bag billeder - Fritid

Sådan tilføjes scener bag billeder


Bortset fra at ændre det overordnede udseende på dit billede, giver et billedredigeringsprogram dig mulighed for at ændre visse elementer, farver og teksturer i dit billede. Det kan endda gøre et portrætfotoskud i et værelse, som et skud på en strand eller et historisk vartegn i et fjernt land. Hvis du tilføjer et sådant billede bag et foto, skal du ændre billedets baggrund og ofte ændre den oprindelige belysning på den del af billedet, der kombineres med det nye landskab.

Åbn de to billedfiler i din foretrukne billedredigeringssoftware, såsom Adobe Photoshop, et almindeligt anvendt program til redigering af fotos.

Gem en anden kopi af billedet med landskabet ved at klikke på "Fil" og derefter "Gem som." Dette sikrer, at du ikke mister den originale kopi af dit billede efter oprettelse af et nyligt redigeret billede fra det. Denne kopi tillader dig også at starte igen, hvis du har til hensigt at genoprette billedredigeringsprocessen fra bunden.

Rediger både billedet af dit landskab og det billede, hvor scenen vil blive tilføjet. Sørg for, at de også har samme opløsning. Til professionel brug og udskrivning skal du have en opløsning på mindst 300 dpi (dots per inch). Til webbrug skal du have en opløsning på mindst 72 dpi. Ændring af billedet kræver, at du klikker på "Billedstørrelse" under "Billed" -menuen. Knappens navne og deres placeringer kan variere lidt afhængigt af det anvendte program.

Lav de første justeringer på billedattributterne for begge fotos for at få dem til at se ud som om de begge blev skudt på samme sted på samme tid. For amatørbrugere skal du bruge "Auto Levels", "Auto Contrast" og "Auto Color" først. Disse kan ikke let gøre dine fotos meget lignede, men de hjælper dig med at komme i gang. Du skal dog virkelig justere begge billeder manuelt og kontrollere, om det fuldt redigerede billede med de to separate billeder allerede kombineret ikke ser falsk ud. At foretage disse justeringer udføres bedst, når du allerede har de to billeder sammen i samme billedfil.

Gå til det billede, du vil tilføje til scenen, og vælg "Magnetic Lasso" -værktøjet. Dette giver dig mulighed for manuelt at vælge den person eller ethvert andet objekt, du vil tilføje til scenen. Udvalget kræver omhyggelig brug, så du ikke mister nogen del af det krævede element, eller du behøver ikke have unødvendige dele tilbage på det. Brug "Feather" -alternativet i "Feather" boksen oven på værktøjslinjen, vælg derefter 5px (pixels) som den indledende værdi for at fungere som din vejledning. Dette gør udvælgelsen har en blødere kant. Den rigtige fjerværdi, du skal bruge, vil dog ændre sig afhængigt af de elementer, der findes i dit billede.

Brug "Magnetic Lasso" på kanterne af det primære element, der skal opbevares på det billede, du vil medtage i dit scenebillede. Flyt langsomt musen rundt om sine konturer og lad værktøjet automatisk se gennem disse konturer. Du kan altid trykke på "Slet" for at fjerne uønsket snap point. Når du har valgt hele elementet, skal du klikke på "Kopier" og derefter "Lim" det ind på det andet billede, der indeholder scenariet. Hvis du har mere end en person eller en genstand på dette originale billede, som du også vil overføre til billedbilledet, skal du separat gøre det samme for hvert element ved at bruge "Magnetic Lasso" og derefter kopiere hver enkelt til billedbilledet. Hvert kopieret klistret element vil have sit eget lag på billedbilledet.

Brug værktøjet "Flyt" til at sætte et hvilket som helst tilføjet fotoelement på den rigtige placering inden for billedbilledet. Du skal blot trække billedelementet over det sted, du ønsker, hvad enten du er i midten eller nederste bund eller en anden del af naturen.

Juster størrelsen på det fotoelement, du tilføjede, så det passer til det overordnede udseende af dit redigerede billede - så sørg for, at det ikke ser underligt ud eller falsk. Brug "Transform" -funktionerne under menuen "Rediger", specielt mulighederne "Skala" og "Rotere" for at ændre størrelsen og rotere dit billede i overensstemmelse hermed. Du kan også bruge andre muligheder som "Skew", "Distort," "Perspective" eller "Warp."

Juster billedattributterne for de visuelle elementer, du tilføjede på billedet, specifikt "Farvebalance", "Lysstyrke", "Kontrast" og "Mætning." Disse funktioner er typisk placeret under rullemenuen "Justeringer" af "Billedmenu." Hver enkelt viser en bjælke, som du kan trække for at foretage de nødvendige justeringer. Hver enkelt giver typisk også et mellemrum, hvor du kan sætte en bestemt værdi i stedet for at trække linjen for at foretage ændringerne.

Polsk det overordnede udseende af det nye billede. Hvis det er nødvendigt, sætte højdepunkter og skygger til de elementer, du tilføjede på scenen. En simpel måde at tilføje højdepunkter på er at bruge værktøjet "Dodge", der findes i programmets "Toolbox". Brug det bare over den del af billedet, du vil se lysere ud. Du kan tilføje lidt af en "Drop Shadow" ved at klikke på "Layer", "Layer Styles" og "Drop Shadow." Sørg for at have det rigtige lag af fotoelementet, der behøver den valgte skygge. Brug "Vinkelhjulet" for at sikre, at skyggen falder i den rigtige retning. Du kan også forøge eller forkorte skyggen ved hjælp af "Afstand".