Sådan appliceres Belly Dance Performance Makeup - Fritid

Sådan appliceres Belly Dance Performance Makeup


Kom i kontakt med din indre trækdronning, pige. Fordi når det kommer til maven dans præstation makeup, kan der ikke være noget subtilt om det. Når du er en mavedanser, er du en fantasy kvinde: mørk, mystisk og yndefuld. Og du har brug for fed, fejlfri makeup for at matche persona.


Først skal du starte med en ren skifer. Forbered dit ansigt ved at vaske med en mild rensning og derefter anvende en lys fugtighedscreme. Hvis du har særligt tørre områder, kan du investere i et godt hydratiserende serum (som Chanel's Hydra Max) til at behandle enhver flaky områder. Tør hud skiller sig ud, når du bunker makeup oven på det, så hvis fugtgivende ikke er en del af din regelmæssige hudpleje, vil du sikkert blive vant til at give din hud en drink.


Nu hvor din hud er god, skal du anvende primer over hele dit ansigt. Makeup primer gør for din visage, hvad maling primer gør for vægge: det hjælper dig med at få bedre dækning og glatter over eventuelle fejl. Og vigtigst af alt: Det hjælper dit makeup ophold længere, selvom du sveder. Hvis du er en særlig "dewey" dame, skal du sørge for at dække panden og andre områder, hvor din makeup normalt sveder ud. Forsøg ikke din hårlinie.


Påfør flydende fundament med en børste eller svamp. Flydende fundament har en tendens til at give god dækning til de fleste kvinder, og det gør vores hud til at se fejlfrit. Selvom du ikke er vant til at bruge den, bør du bære den til forestillinger. Husk: Dette er ikke "hver dag" makeup. Du går efter en meget fed makeup look, og hvis du gør stærke øjne, stærk rødme og stærke læber uden en velforberedt base, vil du se ujævn.


Afslut din base med concealer. Påfør concealer til dine problemområder først: under øjnene, omkring næseborene og på eventuelle pletter. Brug derefter concealer omkring kanten af ​​dine læber. Foring læberne med concealer vil hjælpe med at holde din læbestift fra blødning på din hud.


Nu hvor du har gjort alt det arbejde, der gør din hud til at se jævn og fejlfri, skal du sætte fundamentet og concealer med presset pulver. Støv det hele over dit ansigt og vær særlig opmærksom på svedzoner og området under øjnene. Anvendelse af pulveret under dine øjne kan vise sig nyttigt senere: hvis overskydende øjenskygge slutter på området under dine øjne, bliver det lettere at støve, fordi det ligger oven på et lag af pulver.


Tid til at skabe den rosenrøde glød med rødme. Vælg en meget lyserød nuance - så lyst, at du normalt ikke ville bære den, medmindre du skulle til en 80'ers fest. Farvekvinder bør vælge dybe røde nuancer. Du vil gerne ændre din rødme ansøgning afhængigt af hvilken type ydeevne du laver. For restaurantforestillinger eller enhver anden situation, hvor belysningen kan være lysere, gå lettere på rødmen. Bare børste det på tværs af æblerne i dine kinder, hvilket skaber et sundt "skyllet" udseende. Til scenepræstationer og andre situationer med lavt lys skal du gå tunge og anvende rødmen fra æbler til templer. Husk: dette er ikke din dagtid look. Fede, lyse kinder ser freakish tæt på hinanden, men står smukt på billederne.


Hvis du bruger bronzer, skal du anvende det efter din rødme. Sæt ikke bronzer over hele dit ansigt, kun anvend det til de områder, hvor solen ville kysse dit ansigt. Sæt en blød svejsning ned i næsebroen. Børste det på højre og venstre side af din pande. For et mere dramatisk udseende, fej bronzer over kindben og over din næse.


Nu er det tid til at tænde dine høje bjælker med highlighter. Påfør højtelgeren lige over dine kindben, der starter ved yderste hjørne af øjet. Men vær ikke vild med det: Du vil ikke have dit ansigt til at være elektrisk, du vil bare have det til at gløde blødt. Når du danser, vil lysene fange den glitrende highlighter på dine kinder og få dig til at se frisk og strålende ud.


Og nu for den mest dramatiske del af dit udseende: øjnene. Du vil virkelig tænke drak dronning for denne del af udseendet og kanalen Elizabeth Taylor i "Cleopatra." Start med at anvende tre forskellige nuancer af smokey grå øjenskygge. Du skal bruge en palette, der har en lys, en medium og en mørk grå skygge. Hvis du ikke er sikker på, hvilke farver du skal købe, skal du kigge efter paletter mærket "smokey eye." Brug en øjenskyggebørste, sug den mellemstore grå skygge over hele dit låg. Dernæst udfylder du crekken med den mørkeste gråskygge, begynder i det ydre hjørne og arbejder dig ind. Brug den letteste grå skygge til at fremhæve din pandeben. Til sidst skal du anvende hvid øjenskygge til det indre hjørne af dit øje. Denne hvide skygge virker som en highlighter og skaber illusionen af ​​større øjne. Det vil også få dig til at se mere vågen ud. Det sidste øjenskyggesteg er det vigtigste: blanding, blanding, blanding. Du ønsker ikke at have skarpe farver i øjnene, så brug din finger til at blande hårde linjer i bløde kanter.


Nu er det tid til de sjove ting: sort flydende eyeliner. Flydende Eyeliner er nøglen til at oprette Cleopatra's katteøjeudseende. Vær ikke bange for det. Hvis du er ny til de ting, gør dig selv en tjeneste og få en filtvæske flydende eyeliner i stedet for en børste eyeliner. Den robuste felt tip hjælper dig med at styre linjen du tegner. Du trækker en lang linje fra det yderste hjørne af dit øje ind mod det indre hjørne. Vinkel børsten, så din linje på det udvendige hjørne er tykkere og aftager som du når det indre øje. Den eneste måde at tegne den perfekte linje på er at øve. Du maler primært dine øjne, så du bliver nødt til at være lidt af en kunstner for at opnå det perfekte udseende. Den bedste måde at lære er at skure internettet for billeder af det udseende, du ønsker at opnå. Udskriv et foto, du kan lide, og bånd det på dit spejl. Øv dig med at starte linjen på forskellige punkter på ydersiden af ​​dit øje, indtil du får det rigtigt. Øve sig. Øve sig. Øve sig. Hold nogle kolde creme og Q-tips til rådighed, hvis du vil "slette" din linje og starte igen.


Nu hvor du har plastered på den flydende liner, skal du afslutte dine nederste låg med almindelig sort blyantliner. Du vil muligvis springe over dette trin for en mere afslappet ydeevne eller en lysende lys situation. Gennemfør katteøjeudseende ved at forene det nedre øje, der starter ved indersiden, nærmer sig det udvendige hjørne. Når du nærmer dig det yderste hjørne af øjet, skal du pege blyanten op hurtigt. Den flickende bevægelse vil producere en lille hale --- den nederste del af dit katteøje.


Afslut dine øjne med mascara. Før du bryder ud i røret selv, tag et øje lash curler og krølle væk. Start lige ved bunden af ​​lash line og krymp viskene i 15 sekunder. Derefter bevæges curler til midten af ​​vipperne og krympes der i 15 sekunder. Du vil helt sikkert ikke springe over krøllingstrinnet; curling vipper åbner dem op, hvilket gør dine øjne ser meget større ud. Til sidst grib din sorte mascara og giv vippene en god frakke, der arbejder fra bund til spids, vrikker børsten frem og tilbage, mens du går. Wiggling hjælper med at adskille vippene.

Det næste trin er valgfrit, men gals med ustyrlige browsere finder det nyttigt. Hvis dine øjenbryn normalt opfører sig dårligt, bøjning på enhver måde, få dig selv en klar pande mascara og børste den over dine plejede pander. Den klare mascara vil holde dem i den perfekte position til din ydeevne.


En lækker rød pout er i orden for dit dristige mavedansudseende. Vælg en langvarig læbestift, der holder på med hele din ydeevne og vil ikke gnide dig, når du snu en flaske vand. Den skygge du vælger vil sandsynligvis afhænge af typen af ​​ydeevne: super dramatiske mørke røde læber virker godt for scene- og lavlysforestillinger, mens lysere røde eller lyserøde nuancer passer til afslappede forestillinger. Hvis du ikke er vant til at bære mørk læbestift, vænne sig til ideen. Det kan se sjovt ud til dig i spejlet bagstage, men din smukke pout kommer på tværs af store billeder eller på video. Jo mere dramatisk, desto bedre. Hvis du er den dristige type, kan du vælge at bære mørke røde læber til hver ydeevne.

Tip

Flydende eyeliner kan være vanskelig at anvende. Men det bliver lettere, hvis du arbejder fra ydersiden af ​​dit øje og bevæger dig ind. Den del, hvor de fleste af os flyder, er at finde det rigtige ydre punkt. Hvis du først bestemmer hvor du vil have det ydre punkt at være og trække i, bliver det lettere at starte der og ende op i det indre hjørne. Hvis din præstation er virkelig høj drama, eller hvis du ikke er veludviklet i lash-området, kan du overveje at bruge falske øjenvipper. Der er to typer: individuelle vipper og en enkelt række. De enkelte vipper er vanskeligere at anvende, men de ser mere naturlige ud. Tilsæt kold fløde eller makeup remover til din medicinskab. Det kan være svært at vaske din makeup ved hjælp af almindelig sæbe, især hvis du har langvarig læbestift. Desuden vil du ikke fjerne fugt fra dit ansigt ved hjælp af sæbe, som kan tørre. Hvis du er tilbøjelig til at tørre hud, skal du blive BFF med kold fløde; det fugter mens du nemt fjerner din makeup.