Sådan appliceres Snap Fasteners - Fritid

Sådan appliceres Snap Fasteners

Snaps, en bekvem og ofte foretrukken type beklædningsgenstand, kan også tilføje visuel udsmykning til dit tøj og tilbehør. De er nemme og hurtige at fastholde og fortryde, hvilket gør dem gode til børns tøj. Snap fastgørelsesanordninger kommer i to typer: snap snaps og post snaps. Prong snaps har små, spidsede tænder til fastgøring, og efter snaps har en central stamme eller post. Du vil normalt se prong snaps i lette til mellemstore stoffer, mens mere tungt stof som denim, læder eller vinyl generelt bruger post snaps. Med de rigtige værktøjer og materialer kan du nemt anvende snapfittings til dit syprojekt.

Mål og marker med prikker, hvor du vil placere snaps. Ved hjælp af et hulhulleværktøj til værktøj eller en anl, skal du smide små huller i stoffet i midterpunkterne på snaplocationerne. Eliminer dette trin, hvis du bruger prong snaps, da tænderne vil punktere stoffet.

Fastgør lukningens lukkedel (stikkontakt). Placér tandringen (til snapshots) eller stolpen med stænglen, der går gennem hullet på undersiden af ​​stoffet. Juster stikket på den anden side. Sæt fastgørelsesværktøjet eller tangen over de to sider og klem. Nogle fastgørelsesværktøjer kræver at trykke på toppen med en hammer.

Fastgør fastgørelsesdelen af ​​snap. Placer studset på undersiden af ​​stoffet og juster topdækslet på den anden side. Sæt fastgørelsesværktøjet eller tangen over de to sider og klem. Tryk med en hammer, hvis det er nødvendigt.