Sådan Audition for "America's Got Talent" - Fritid

Sådan Audition for "America's Got Talent"


Hit-reality-serien "America's Got Talent" har en præstation, der ikke er så forskellig fra mange talangshows før den. Kunstnere af enhver art og alder gør deres bedste for at imponere publikum og et sæt dommere. Vinderen modtager en montagepris, og mange kunstnere, der ikke vinder garner "priser" også. For eksempel har nogle modtaget optagelseskontrakter eller fik regelmæssige optagelser på Las Vegas Strip. Tricket er dog at komme på showet i første omgang.

Auditionsprocessen

Der er to måder at auditionere for "America's Got Talent." Den ene er at indsende en video. Upload videoen til showets hjemmeside eller send et link til videoen på YouTube. Du kan bruge et webcam til at optage en video på "America's Got Talent" -webstedet. Den anden måde at auditionere på showet er personligt. Visens hjemmeside viser byer, som producenterne skal besøge. Klik på den by, du ønsker, og registrer dig for at gå til auditionen. Du bliver bedt om nogle personlige oplysninger, f.eks. Din alder og adresse. Når dommerne ankommer til den by, går du til den udpegede auditionsbygning og logger ind. Når dit navn bliver kaldt, skal du udføre live før dommere.

Hvad det tager

Producenterne eller dommerne ser hver audition, men hvad tager det for at komme på showet? Ifølge udøvende producent Jason Raff er unikhed nøglen. "Der er meget middelmådig, og du leder efter det noget specielt ...." Raff opfordrer også amatører til audition. "Selvom du aldrig har prøvet noget i dit liv, herunder som en skolespil eller hvad som helst, er vi virkelig et godt sted at komme. Det er en sjov dag, du hænger sammen med os. audition .... Der er så mange mennesker, der faktisk har lavet det på showet, som aldrig rigtig havde auditioneret for noget andet før, og de gav det et skud. "