Sådan bliver du en Dallas Cowboy Cheerleader - Fritid

Sådan bliver du en Dallas Cowboy Cheerleader


Sådan bliver du en Dallas Cowboy Cheerleader. Dallas Cowboy Cheerleaders er den mest anerkendte hold i sporten. For at være en del af truppen skal du være attraktiv og i god fysisk form. Der er mere at blive en af ‚Äč‚ÄčAmerica's Sweetheart cheerleaders end dette.

Opfyld minimumskravene. For at deltage i holdet skal du være 18 år og en gymnasium. Du skal også være på college eller arbejde. Endelig skal du bo i Dallas i fodboldsæsonen.

Vær en atlet til at udføre dansekombinationer og kicklines. Repetitioner er 2 til 5 gange om ugen og er mindst 3 1/2 timer. Du skal have udholdenhed, fleksibilitet og timing.

Indsend en ansøgning og tilmeld dig for at deltage i den åbne audition, der afholdes hvert forår. Registreringspakken skal indeholde din ansøgning, underskrevet afkald, underskrevet ansvarsfraskrivelse, dit foto og et ikke refunderbart behandlingsgebyr. Du kan downloade et program fra Dallas Cowboy's hjemmeside.

Deltag prep klasser tilbydes til potentielle cheerleaders. Disse klasser ledes af koreografer og squad-ledere, der i øjeblikket arbejder med Dallas Cowboy-holdet.

Audition til at være en Dallas Cowboy Cheerleader. Du skal videregive de foreløbige, semifinale og endelige auditions til at deltage i holdet. Du dømmes på dansteknik, fysisk udseende, entusiasme, talent og andre egenskaber.

Interview med dommerne og bestå en skriftlig eksamen, der dækker Dallas Cowboy Cheerleaders historie, generel viden om Dallas Cowboys, grundlæggende information om National League og aktuelle begivenheder. Du skal give en 90-sekunders individuelle talent præstationer og deltage i en gruppe præstationer af en dans kombination og kickline.

Tilslutte sig reglerne og reglerne. Dallas Cowboy Cheerleaders skal udføre på spil, deltage i sociale arrangementer, rejse og repræsentere deres hold og liga. Organisationen har en lang liste over regler og regler, som du skal opretholde. Du skal være en klar, selvsikker og talentfuld entertainer og rollemodel.