Sådan bliver du skuespiller eller skuespillerinde - Fritid

Sådan bliver du skuespiller eller skuespillerinde


Sådan bliver du skuespiller eller skuespillerinde. For at være en succesfuld skuespiller må du virkelig have en passion for håndværket og tålmodigheden til at vente på den store pause. Selvom at være en skuespiller er ekstremt givende, kan det være en udfordring at finde arbejde. Erhvervet kræver stor engagement og styrke.


Bestem om du vil være en professionel skuespiller (adresseret her) eller en amatør. Hvis du vil være professionel, læs videre.


Flyt til en større by. Til sidst vil New York eller Los Angeles være din destination, men når du bygger din resumé af erfaring, kan du arbejde i andre større storbyområder, der har gode teater- eller filmsamfund.


Tilmeld dig skuespilklasse. Gode ​​skuespillere studerer hele deres liv. At vælge en god klasse, spørg betroede, vellykkede fagfolk til referencer.


Få et headshot (se "Sådan får du et headshot" nedenfor).


Skriv en resumé af alt det arbejde du har lavet hidtil. Efterhånden som din kropsdel ​​vokser, skal du slippe det mindre professionelle arbejde (som f.eks. Skolespil) fra dit resumé.


Send dit hovedbillede og genoptag med et kort omslag til alle casting direktører og agenter i dit område. Opfølg med postkort hver fjerde til seks måneder, opdatering dem på dine nuværende handlingsprojekter.Læs handelspapirerne regelmæssigt: "Backstage", "Dramalogue", "The Ross Reports" og "Variety" samt online publikationer som newenglandfilm.com, alt efter hvad der er relevant. Vet, hvad der bliver kastet hvor og send headshots og noter direkte til direktører og producenter, når det er muligt, og anmode om auditions.


Altid acceptere invitationer til industrielle arrangementer og fester, og møde industriens fagfolk, når det er muligt. Hvem du ved er yderst vigtigt.


Holde ud.

Tip

Handler er en hård forretning; sørg for at din personlighed er velegnet til op- og nedture. Hvis ikke, er amatørteater også en god måde at øve dit håndværk på. Ignorer negative klichéer om skuespillere og underholdningsbranchen.

Advarsel

Vær skeptisk over for skyggefulde tjenester, der tilbydes aktører; der er mange svindel, der byder på skuespillernes drømme.