Sådan blokerer du en cowl - Fritid

Sådan blokerer du en cowl


Cowls er strikkede rør, du bærer rundt om halsen i stedet for et tørklæde. Nogle kåler er korte og når kun fra dine kraveben til din hage, mens andre er lange og kan trækkes op over dit hoved for at holde dine ører varme. Når du er færdig med at strikke en kappe, især en lacy med punkter på kanterne, skal du blokere den i form. Uanset om din cowl er et enkelt rør eller et snoet Moebius-mønster, vil et par store strikkepinde hjælpe betydeligt med blokering.

Sug din tæppe i en vask fuld af koldt vand. Tilsæt uldvask i henhold til pakningsvejledningen. Efter blødning skylles kappen i mere koldt vand.

Læg kappen på et badehåndklæde, og rul håndklædet op som en gelérulle. Tryk på ydersiden af ​​håndklædet for at suge så meget vand ud af kappen som muligt.

Læg et stykke pap på en flad overflade. Papen kan være en hvilken som helst størrelse, så længe den er større end kæben og tyk nok til at holde stifter i. En fladt papkasse fungerer godt.

Indsæt to strikkepinde i midten af ​​kappen, så de spidse ender stikker ud af toppen.

Læg kappen, med nålene stadig i den, på pap. Træk nålene fra hinanden lidt for at strække tætheden, og hold det øverste lag væk fra bundlaget. Dette vil tillade luft at strømme gennem kappen, når den tørrer.

Stik T-stifter gennem kuplens øverste og nederste kant for at holde den på plads og strække ud punkter, som i tilfældet med en picot kant. Stik stifterne lige langt nok ind i papen for at holde strikningen på plads uden at fladte kappen.