Sådan blokkeres breve - Fritid

Sådan blokkeres breve

Blokbogstaver er en form for skrivning, der bruger lige linjer til at skabe bogstaverne i alfabetet. Dette omfatter både små og store bogstaver. Bogstaverne er brede eller tykke med alle vinkler skarpe og geometriske. Den nemmeste måde at lære at lave blokbogstaver på, er at bruge et stykke graf / gitterpapir. Den bedste størrelse graf / gitter papir til brug i begyndelsen faser er 1/4-inch. Øvelse tegner hvert brev i en kasse, der er ti firkanter højt og otte firkanter bredt.

Opdel grafen / gitterpapiret i 10 blokke høje og 8 blokke bredt. Lad to tomme blokke mellem hver firkant. Placer kanten af ​​linjalen langs den farvede linje på grafen / gitterpapiret. Placér blyantens punkt i den øverste kant af en blok. Træk blyanten ned langs kanten af ​​linjalen indtil 10 kvadrater er markeret. Linj linjalen op langs linjens øverste punkt og tegne en linje 8 firkanter bredt. Gentag processen på de resterende to sider.

Tegn alle store bogstaver ved hjælp af den udvendige kant af hvert markeret område som den udvendige linje for hvert bogstav. Lav bredden af ​​hvert ben eller udvendig kant tre firkanter bredt. For eksempel: Lav bogstav A ved at tælle i tre firkanter langs bunden af ​​en firkant. Lav en lodret linje fire firkanter højt. Tæl over to flere firkanter på bundlinjen. Lav en anden lodret linje fire firkanter højt. Forbind de to firkanter. Tæl op fra linjen, der forbinder de to lodrette linjer to firkanter. Tegn et 4-for-4-firkant direkte over forbindelseslinjen til centrum af A.

Tegn alle små bogstaver med samme størrelse boks. Tegn centeråbningerne i bogstaver som a, b, e, o, p, hvilket giver et to firkantet område åbent mellem bogens og åbningens yderside. For eksempel. bogstavet 'a' tegnes ved at optælle en boks fra bundkanten. Lav en vandret linje fem firkanter lang. Tegn en lodret linie ned ad en firkant. Dette forbinder 'a' med omridset af 10-til-8-blokken. Tæl den venstre kant af blokken syv kvadrater. Tegn en vandret linje langs toppen af ​​det syvende firkant. Lav de vandrette 5 firkanter lange. Tegn en lodret linje op en firkant så vandret tre til højre. Et lille bogstav 'a' er lavet.

Øv dig med at tegne hvert bogstav i alfabetet i 10-til-8-kvadratkassen. Slet eventuelle unødvendige linjer, når de er færdige.

Tip

Spor omkring de færdige bogstaver med en permanent markør. Slet blyantslinjerne til et rent udseende blokbogstav.