Hvordan man opbygger et kobberflasketræ - Fritid

Hvordan man opbygger et kobberflasketræ


Kobberflasketræer kan være quirky og dekorative accenter i din have. Bygg enhver størrelse kobberflaske træ du kan lide fra blødt kobberrør og kobberrør. Flasketræer er gennemsyret i den sydlige tradition; blå glasflasker hængende på flaske træer i forhaven troede at afværge onde ånder. Dagens gartner kan nyde den eklektiske karakter af en kobberstruktur fyldt med farverige glasflasker. Hvis glasset holder de onde ånder i stykker, betrag det som en bonus.

Skær en længde af kobberrør 18 tommer længere end den ønskede højde af dit kobberflasketræ. Kobberrør er stærkere end kobberrør og er stammen på dit kobberflasketræ. De ekstra 18 inches er dybden træet vil blive indsat i jorden.

Skær mindst seks 18- til 24-tommer lange sektioner af kobberrør. Hvis du vinkler dine udskæringer, passer kobberlegemene vinkelret mod træet. Hvis du laver lige stykker, kan du bøje det bløde kobberrør for at vinke op, så de kan holde flaskerne. Disse er grene til dit kobber træ, så skåret så mange som du kan lide.

Markér længden af ​​kobberrøret for at angive, hvor du vil placere dine kobbertræer. Placer grene, så træet er afbalanceret, men husk at forlade mindst 18 tommer i den ene ende fri for grene.

Form kobberrøret som du kan lide at danne grene. Blød kobberrør er formbar du burde være i stand til at bøje det med dine hænder.

Fastgør kobbergrenene til kobberrøret med loddet og en propanbrænder. Tilsæt flux til både røret og slangerne før du lodde.

Indsæt enden af ​​kobberrøret mindst 18 tommer i jorden. Inverter dine farvede flasker og læg dem over enderne af grenene.