Sådan opbygger du et medalje displaycase - Fritid

Sådan opbygger du et medalje displaycase


For dem, der har haft succes i en gymnasial sport, olympisk konkurrence eller militærtjeneste, er det et alvorligt spørgsmål at gøre med deres medaljer. Ved at bygge en skyggeboks til at vise medaljerne beskytter ikke medaljerne tabt eller beskadiget, det viser dem også på en attraktiv og synlig måde. En skyggefelt kan oprettes for at vise en enkelt medalje eller flere priser. Brugerdefinerede skyggebokse kan bestilles via indramningsvirksomheder eller kan bygges ud fra et par enkle træbearbejdningsmaterialer.

Skær to længder af 1 tommers ved 2 tommer tømmer 12 tommer lang og to længder ni tommer lang, ved hjælp af en færdighedssag.

Firkanterne af hvert stykke ved hjælp af miter boksen og en hånd sav. Den færdige længde af de 12-tommers stykker skal være 11 tommer. Den færdige længde af 9-tommers stykker skal være 8 1/2 tommer.

Skær et 8 1/2-tommers 11-tommers rektangel fra 1/4-tommers krydsfiner ved hjælp af færdighedssaven. Dette vil være bagsiden af ​​skyggefeltet.

Opret en rektangulær ramme ved hjælp af 11-tommers tømmerstykker til længden og de 8 1/2-tommer stykker til bredden. Firkant hvert hjørne, og brug hæftepistolen til at fastgøre brædderne til hinanden. Hæft krydsfiner på bagsiden af ​​rammen.

Farv og lak rammen for at give det et færdigt udseende og til at beskytte træet. Lad rammen tørre helt, før du arbejder videre med projektet.

Skær et rektangel af korkbræt 8 1/2 tommer med 11 tommer. Brug håndværkskniven til at barbere sig ved kanterne, indtil den bare glider snævert ind i rammen. Fjern korkpladen fra rammen.

Skær et 9 "tommer 12" tommer rektangel med fløjl. Sæt fløjl rundt om korkpladen og brug klæbemiddel til at fastgøre det permanent til korkpladen. Lad limen tørre helt.

Skub den fløjl-dækkede korkbræt i rammen. Det skal passe tæt, men bør ikke bøje sig. Lim bunden af ​​korkpladen til krydsfinerens bagside af rammen ved hjælp af trælim.

Vedhæft rammehængere øverst på bagsiden af ​​displayet ved hjælp af 1/2-tommers træskruer. De to bøjler skal være placeret i nærheden af ​​hjørnerne, en halv til tre fjerdedele af en tomme ind fra hver ende af kassen.

Brug lige stifter skubbet ind i korkpladen for at hænge medaljerne i kassen.