Hvordan man opbygger en skirtbord til Alpaca Fleece - Fritid

Hvordan man opbygger en skirtbord til Alpaca Fleece

Et gulvbord bruges til at sortere alpaca fleece, når fleece er blevet skåret fra dyret. Nettet på bunden af ​​bordet tillader affald som snavs og græs at falde væk fra fleece og sekunder eller korte stykker fleece fra ben og nakke for at adskille sig fra tæppet eller den lange, høje kvalitet fleece fra alpacaens krop.

Anbring den valgfrie papirkurvfanger, hvis du lader indendørs eller i et andet område, du ikke vil have et rod, så du ikke behøver at feje bagefter.

Montering af bordet

Skær to stykker af 2-til-4-tommers boards til 46 inches og to stykker af 2-by-8-tommers bord til 26 inches. Behold resten af ​​2-til-4-tommers plader til brug i trin 4.

Arranger dine brædder i et rektangel, så de snitede ender af de 2-til-4-tommers brædder spoler mod kanterne af de 2-by-8-tommers brædder. Negle på plads. Stabiliser bordpladen ved at stikke hjørnebeslagene ind i de indvendige hjørner.

Skær 1/4-tommers buretråd til 50 tommer lang og strække sig over bordbunden, så at ca. 2 tommer vender op mod de 2-til-8-tommers brædder på hver side. Klip på plads med de små fjerkræstænger eller træhæfte og hammeren. Brug en klip hver 4 til 6 tommer.

Skær otte af de resterende 2-for-4-tommer boards til 22 inches, hvilket vil placere bordet i en behagelig højde til nederdel fra de fleste stole. Disse danner benene.

Sæt benene i sagerhårene ved at glide de 2-til-4-tommers brædder ind i spalterne. Drej bordet over på savklinge, så den overhængende 2-by-8-tommers plade er klemt ind i bøjlerne et par centimeter fra hver ende. Den side af bordet, som tråden er klædt på, burde nu vende nedad, og der skulle være en 4-tommers lippe rundt om bordets kant for at forhindre, at din fleece falder af under skørtet.

Tilføjelse af den valgfrie papirkurven

Skru en vægkrog ind i 2-til-4-tommer strålen lige over benstøtten på hvert hjørne.

Sy en D- eller O-ring på hvert hjørne af dit stof. En gammel dug eller dobbelt seng ark fungerer fint.

Hæk en ring på hver vægkrog, så stoffet hænger under trådnet for at fange sand, græs, sekunder og alt andet, som er adskilt fra tæppet.

For at fjerne kluden, når den er fyldt, skal du omhyggeligt fjerne to af hjørnerne langs den 26-tommers side af bordet og bringe dem over til de resterende to hjørner. Fjern dem også, og skraldet vil være inde i lommen, du har skabt.

Tip

Disse instruktioner er til en enkeltperson bord; at lave et bord, der er egnet til brug af to personer på samme tid, skal du bruge 36-tommers tråd og brædder frem for 26-tommer.

Hvis du planlægger på nederdel, mens du står, sidder på en høj skammel eller et andet sted, der ville kræve, at bordet ligger i en anden højde, se linket i "Ressourcer" for at bestemme længden af ​​benene. Indtast højden i tommer, som du har brug for i bunden af ​​dit bord, for at være i feltet markeret "Side B" og tallet 35 i feltet "Vinkel A eller B." Tryk på knappen "Beregn". Feltet "Side C" bliver den længde, som du skal klippe dine ben på. Du kan lave mere end et sæt ben, hvis du planlægger at skørt på forskellige steder og ændre dem efter behov.

Det er lettere at tømme skraldespanden med en anden person, så du kan holde stoffet relativt fladt, og affaldet spilder ikke ud af de foldede sider.

Tapping fast på trådnet med jævne mellemrum, mens skørtet vil forårsage løs snavs og sekunder at falde gennem ledningerne, så du ikke behøver at gøre det hele for hånd.

Advarsel

Hvis du bruger en elektrisk sav, skal du bære øjenbeskyttelse og følge alle sikkerhedsforanstaltninger.

At dreje bordet over og skifte fra et sæt ben til et andet bør være en holdindsats; Skader kan forekomme, hvis du forsøger at sætte den oprejst selv.