Sådan vælges en guitar størrelse - Fritid

Sådan vælges en guitar størrelse

At vælge den rigtige størrelse guitar er et integreret første skridt i valget af et nyt instrument med opholdskraft. Selv om voksne generelt bruger samme størrelse guitar, kan valg af en til børnetikere være lidt mere vanskelig. Opdag nogle gennemprøvede retningslinjer for at hjælpe dig eller dit barn med at vælge en guitar, der passer til.

Indsnævre den omtrentlige guitar størrelse for dig ved at overveje din alder. Hvis du er 13 år eller ældre, skal du bruge en fuld størrelse guitar.

Hvis du eller den pågældende guitar spiller er yngre end 13 år, skal du bruge alderen som en generel retningslinje igen. For akustiske guitarer vil en halv-størrelse guitar sandsynligvis være den bedste tilpasning for 3- til 6-årige, en tre-kvart, 34-tommer guitar er bedst for de fleste 6- til 9-årige og 9- til 12-årige bør passe en 36-tommer guitar.

Hvis du søger efter et barns elgitarr, husk at 6- til 10-årige normalt bruger en junior elgitarr, mens en kort skala elektrisk bas er mere passende for 9-12 årige.

Vælg den guitar, der passer til den næsthøjeste aldersgruppe, hvis et barn er usædvanligt højt eller står i spidsen for at blive medlem af denne aldersgruppe.

Tip

Kontroller altid, at en guitar ikke er for stor til et barn, og at hun ikke behøver at spænde for at nå guitarstrengene.

Uanset størrelse skal du kun vælge en guitar, der er blevet fuldt inspiceret og justeret for at muliggøre nem afspilning og præcis lydton og tuning.

Når du er i tvivl, tøv ikke med at spørge en guitar sælger for hjælp og rådgivning. De er fagfolk uddannet i at matche den rigtige størrelse guitar til hver enkelt person.

Advarsel

Undgå at købe den billigste guitar, du finder for at spare penge, da du sandsynligvis bliver nødt til at bruge alle indledende besparelser på justeringer og reparationer.