Sådan tilslutter du en Xbox 360-controller til en pc - Fritid

Sådan tilslutter du en Xbox 360-controller til en pc


Med så mange konsolspil, der gør deres vej til pc, er en controller blevet en hæftning til pc-spil; Takket være den brede støtte er Xbox 360-controlleren alt andet end standardvalget. Uanset om du ønsker at få analog kontrol i et actionspil eller bare foretrækker at spille fra din sofa, vil opsætningen af ​​controlleren næsten ikke gøre noget for Windows 7 og 8 computere. Husk dog, at ikke alle spil understøtter controllere, og på nogle af dem, der gør - som førstepersonsskytter - kan en controllerens mindre nøjagtige mål sætte dig i en ulempe mod mus og tastaturspillere.

Førersituationen

Hver computer perifer har brug for a chauffør at arbejde. Da Microsoft gør både Windows og Xbox, behøver du ikke at gå ud af din måde for at finde en til 360-controlleren: Er ivrig efter at fremme brugen af ​​deres eget produkt, Microsoft omfattede 360 ​​controller-driveren i Windows 8, og Windows 7 vil hente den automatisk, når du først tilslutter controlleren. Hvis du stadig bruger Vista, skal du gå til Microsofts websted for at downloade drivere til eller controlleren. Uden den rigtige driver vil regulatoren ikke fungere korrekt.

Wired Controllers

Hver kablet 360-controller, hvad enten den sælges som en Xbox 360 eller en pc-controller, fungerer identisk på Windows. Den kablede styreenhed er lige så nem at oprette på din computer som den er på en Xbox: bare sæt den i. Så længe du er på Windows 8, Windows 7 med en internetforbindelse eller installeret driverne på Vista, tager systemet sig af resten. Vent, indtil du ser Windows-meddelelsen om, at opsætningen er færdig, og Ring of Light lyser grønt og derefter gå ind i et spil.

Trådløse controllere

At bruge en trådløs 360-controller på pc'en, du har brug for en trådløs modtager. En standard Bluetooth dongle fungerer ikke - du har brug for den modtager, der følger med i boxen, med den trådløse pc-controller. Microsoft sælger ikke denne modtager separat, men når du har en, fungerer den sammen med enhver trådløs 360-controller, selv dem, der sælges til konsolbrug.

Tilslut receiveren - efter installation af drivere, hvis du bruger Vista - og tænd for controlleren med "Guide" knappen i midten. Tryk på knappen på modtageren, og tryk derefter på forbindelsesknappen øverst på controlleren at synkronisere controlleren og modtageren. Når kontrollampens lys slutter at blinke, er du klar til at gå. Du skal kun synkronisere controlleren en gang. I fremtiden skal du bare tænde den ved at trykke på "Guide" knappen.

Hvad med Play & Charge Cable?

Beklager, men kablet, der følger med Play & Charge Kit, virker kun for at oplade din controller. Selv om det forbinder en controller til en USB-port, Du kan ikke bruge det i stedet for en trådløs modtager. Trådløse 360-controllere, uanset om de er tilsluttet eller ej, kommunikerer altid trådløst.

Spil dine spil

De fleste spil, der understøtter 360-controlleren, kræver ikke meget, hvis nogen, setup i spillet. Ofte skifter spil til controller mode, så snart du trykker på en hvilken som helst knap puden. Hvis et spil ikke tilpasses automatisk, skal du bruge musen og tastaturet til at åbne kontrolindstillingerne og se efter en controllerindstilling.

Hvis du bruger Steam digital distributionstjeneste, vil du se, om et spil understøtter en controller lige fra butikssiden. Spil, som Steam lister som at have Delvis Controller Support kan lejlighedsvis kræve, at du bruger en mus og tastatur på forskellige punkter i spillet, såsom navigationsmenuer. Dampspil, der hævder Full Controller Support kræver aldrig, at du sætter controller ned fra det øjeblik du åbner spillet. Steam selv arbejder også med 360-controlleren - hold "Guide" knappen nede for at starte Big Picture mode og navigere i dit bibliotek lige fra controlleren.