Sådan tilsluttes to PS3-konsoller på ét netværk - Fritid

Sådan tilsluttes to PS3-konsoller på ét netværk


Sonys PlayStation 3, en syvende generationskonsol, har en række forskellige spil, som kan spilles online. Derudover er der spil, som Borderlands og Halo 3, som kan afspilles af mere end fire personer i samme rum. Men at forbinde to PlayStation 3'er via det samme netværk kan vise sig at være lidt forvirrende. Til nogen der er bekendt med pc-netværk, vil tilslutning PS3'er virke som en meget velkendt opgave. For alle, der ikke er bekendt, skal du ikke bekymre dig. Det er på ingen måde en vanskelig opgave.

Slut dit modem til et vægkabeludtag med et koaksialkabel

Slut dit modem til dit hub med et Ethernet-kabel. Sørg for, at kablet går i den rigtige plads på dit hub: Slidsen markeret til "input".

Tilslut den første PS3 til din hub med et Ethernet-kabel.

Slut den anden PS3 til din hub med et Ethernet-kabel.

Tilslut PS3'erne til tv'erne ved hjælp af PS3-kablet. Dine PS3'er er nu forbundet med hinanden og internettet på det samme netværk.

Tip

Du kan også forbinde to PlayStation 3'er direkte ved hjælp af et specielt Ethernet-kabel kendt som et "crossover-kabel". Du skal blot tilslutte crossover-kablet til Ethernet-portene på PS3, og de vil blive tilsluttet. Men hvis du ikke har et trådløst netværk, forhindres det fra at oprette forbindelse til internettet.

Advarsel

Du kan ikke logge på begge PS3'er med samme PlayStation Network-konto.