Sådan oprettes en Fabric Conversion Chart - Fritid

Sådan oprettes en Fabric Conversion Chart


Hvis du nogensinde har været i stofbutikken med en måling i tankerne for noget stof, du har brug for til et projekt, ved du, hvordan forvirrende det kan være, hvis stoffet sælges i en anden bredde end forventet. Du er ikke sikker på, om du skal få mere eller mindre, eller hvordan det vil påvirke resultatet af dit projekt. Hvis du havde et lille stofkonverteringskort i lommen, kan du hurtigt se det op og vide præcis, hvor meget der skal hentes.

Lav et stofkonverteringsdiagram ved at danne en kasse med 8 kolonner i den. Hver af disse kolonner vil have en mulig stofbreddemåling i dens overskrift. Start med at placere den mindste bredde i den anden kolonne, den på 36 tommer. Hold den første kolonne for rækken titler. Udfyld de øvrige kolonner med tallene 40, 45, 50, 55, 60 og 65 i øverste overskrift.

Tegn en linje under den første række af nummer. Nu i anden række skriver du længden af ​​stoffet i tommer og øges med 9 tommer eller 1/4 værft på hver række. Dette vil give dig en mere præcis læsning, når du vil købe en præcis mængde stof.

Plan på 60 inches er den normale bredde af stof. For at finde de firkantede inches, skal du blot gange bredden gange længden. I dette tilfælde er bredden 60 inches og længden er 36 inches eller 1 yard. Den samlede kvadrat tommer for dette standard stykke stof er 2160 kvadrattommer. Hvis kluden er mindre end dette, trækker du derefter af. Hvis det er større, skal du tilføje mere stof.

Brug ligningen, 2160 - (længde x bredde) / bredde for at få mængden mere eller mindre til at udfylde kolonnerne. Du kan bruge et Microsoft Excel-regneark til at udfylde hele diagrammet. Eller der er en kopi af et diagram, som du kan udskrive, hvilket er billedet til denne artikel. Udskriv dette diagram eller det, du har oprettet for dine præferencer, og hold det praktisk.