Sådan opretter du øjenfangende flyers - Fritid

Sådan opretter du øjenfangende flyers

En flyer kan trække øjeblikkelig opmærksomhed på en virksomhed, introducere en kandidat til offentligt kontor til potentielle vælgere eller minde folk om, at cirkuset igen er i byen. Hvis du vil få bemærket og bringe din besked til folk, kan en iøjnefaldende flyer hjælpe. Med en håndfuld velkoordinerede designelementer og et par visuelle tricks kan du lave en flyer, der vil skille sig ud.

Vælg papir til din flyer. Brug en mindre almindelig form for flyer som trekant eller cirkel. Mange kontorforretninger sælger reams af usædvanligt formet papir. Vælg en farve til baggrunden for flyer. Neutrale farver som beige og hvid fungerer bedst. En neutral baggrund vil gøre resten af ​​flyer skiller sig ud mere.

Placer et stort grafisk billede i midten af ​​flyer. Hvis du sælger tøj, kan du finde et interessant design fra den seneste Paris-bane modeshow. Hvis du forhandler frugt, skal du placere et stort æble i midten af ​​din flyer. Hvis du kører et dyreforretningscenter et billede af kattens øjne i baggrunden af ​​flyer.

Vælge farver til brevpapirets bogstaver. Lyse farver som mættede rødder, violer og greens får øjet hurtigt. De vil skille sig ud på en neutral baggrund.

Brug ikke-almindelige skrifttyper til bogføring af flyer. I stedet for flere traditionelle skrifttyper som Times New Roman og Arial vælger Izza eller Bauhaus eller Junegull for enhver tekst. Fede eller kursiverede specifikke sætninger for at fremhæve visse punkter.

Overskrift flyers med et mindeværdigt tilbud. Et citat, der er vittigt, uventet eller smart, kan bruges øverst eller nederst på flyer til at formidle en interessant besked. Effektive citater har tendens til at udfordre konventionens visdom eller trække på poesi.

Advarsel

Brug ikke mere end to skrifttyper i et enkelt dokument.