Sådan hækles en hængende planteholder - Fritid

Sådan hækles en hængende planteholder


Hækl en hængende planteholder til dit hjem ved at bruge et let mønster designet til begyndere. Dette mønster indeholder sikkert en seks-tommer pot og bør ikke tage mere end en eller to timer at fuldføre. Det første skridt i hækling af din hængende planteholder er at lære de typer af masker. Der er mange forskellige typer af hæklet sømme, hver af dem tjener et andet formål. Bekendtgør dig med kædesømmer, dobbelte hæklesømme og enkelt hæklesøm før du starter dette projekt.

Runder

Brug din krog til at lave fire kædesømmer og derefter 13 dobbelte hæklesøm i den 4. kæde fra krogen. Deltag med en glatstrik øverst på den 4. kædesøm. Der er 14 dobbelte hækler i slutningen af ​​denne runde.

Lav tre kædesømmer, men drej ikke om. Dobbelt hækling i hver søm og i hvert mellemrum mellem stingene. Der skal være 28 dobbelthækler i slutningen af ​​denne runde.

Lav tre mere kædesømme og vend ikke. Dobbelt hækling i hver eksisterende dobbelt hækling og tilslut dig med glidestrik. Der skal være 28 dobbelt hækling i slutningen af ​​denne runde.

Gentag trin 3.

Lav en kædesøm og vrid ikke. Enkelt hækles i hvert mellemrum mellem alle dobbelte hækler og deltage med glidestrik. For at lave håndtag, tilslut garn i en enkelt hækling og lav 45 kædesting. Gentag tre eller fire gange afhængigt af antallet af håndtag, du ønsker.

Lav en sidste kædesøm og drej en enkelt hækle rundt om kant. Deltag med en glidesting.

Fastgør din plantehænger ved at fastgøre håndtag til en nøglering eller binde i flere firkantede knuder 12 til 18 tommer fra planteholderen.

Tip

Tag en hæklet klasse til at mestre teknikken, før du starter ud alene.

Advarsel

Sørg for at antallet af sting er det samme for hvert håndtag, ellers vil planten ikke hænge.