Sådan hækles en skrå skal - Fritid

Sådan hækles en skrå skal


En række offset- eller diagonale skaller er en interessant variation på standard skalmotivet. Det skrånende skalmønster kan bruges til sjaler, tørklæder eller afghaner. Hver skal er fem kæder bredt. Startkæden skal være et multipel på fem plus to. En kæde på 122 sømme lavet med en I-krok og kamgarn vægt garn bør give dig en afghansk bredde på omkring 38 inches. Juster altid din krogstørrelse eller kædelængde efter at du har lavet en farveprøve for at bestemme den korrekte måling.

Skrå mønsterrække 1

Kæde et multipel af fem sting plus to. For eksempel, hvis du laver et mønster med syv skaller i hver række, kædes 37 sting.

Sæt krog i den tredje kæde fra den og laver 3 dobbelte hæklesømme.

Spring over tre kæder.

Enkelt hækling i den næste kæde.

Kæde tre.

Lav tre dobbelte hæklesømme i næste kæde.

Gentag trin 3 til 6, indtil du når slutningen af ​​basiskæden. Tur.

Række 2 Og Følgende Rækker

Kæde fire.

Lav tre dobbelte hæklesømme i den tredje kæde fra krogen.

Enkelt hæklet i kæden tre plads. Spring over de tre dobbelte hæklesøm og indsæt din krog i det mellemrum, der er skabt af kæden. Når du gør dette, laver du en søm over eller omkring kæden, ikke i den.

Kæde tre.

Lav tre dobbelte hæklesømme i samme kæde tre pladser som enkelthæklet.

Gentag trin 3 til 5 indtil slutningen af ​​rækken. Gentag række 2, indtil du når den ønskede længde.

Tip

En diagonal skalsting er et lidt mere kompliceret, men lignende mønster, der bruger multipler på fire plus en til grundkæden og skaber en fire dobbelt hæklet skal i stedet for en tre dobbelt hæklet skal. Vend altid dit arbejde i samme retning.

Advarsel

Lav dine første kædesømninger (fundamentskæde) meget løst. Dette gør det lettere at sætte din krog ind i kædesømmen og vil holde dit arbejde mere bredt, når det går op.