Sådan hækles med to eller flere strande - Fritid

Sådan hækles med to eller flere strande


Der er flere grunde til at hekle med flere tråde. Du kan måske tilføje tykkelse og masse til et hæklet tøj eller tilbehør. Nogle hjemmebrugshæklede projekter, som f.eks. Potholders, skal være særligt tyk for at fungere korrekt. Mange crafters hækles med flere garnstrenger, der blander forskellige farver og teksturer. Blanding garn skaber interessante farveblandinger og taktile kvaliteter, der ikke kan opnås med et enkelt garn. Nogle garn af nyhedstype, såsom boukler, øjenvipper og nogle gnister er vanskelige at bruge alene. De er ofte parret med et dobbelt-strikket eller kamgarn for at gøre dem nemmere at bruge.

Se hæklet mønster for at bestemme antallet af værfter af garn, der er nødvendige for at fuldføre projektet.

Læs produktoplysninger på garnpakkerne eller indpakningsmaterialet. Sørg for, at du har nok garn i hver farve til at fuldføre projektet. For eksempel, hvis mønsteret kræver 300 meter garn, og du har til hensigt at bruge to forskellige farver sammen, skal du bruge 300 meter af hver farve på garn.

Placer hver skind eller kugle af garn i en separat beholder. Dette forhindrer garnerne i at komme i klemme, mens du arbejder på projektet.

Tag fat i enden af ​​hver skind eller kugle af garn. Hold dem sammen og binde en glidende knude. Følg mønsterinstruktionerne for at afslutte projektet.

Tip

Crafters bruger ofte skåle, spande eller poser som beholdere for at holde de forskellige garn adskilt.