Sådan skæres i, når du maler en væg - Fritid

Sådan skæres i, når du maler en væg


Indskæring er et maleri, som betyder at male rundt om kanterne. Formålet bag dette er, at rullen ikke kan komme i hjørner eller til toppen eller bunden af ​​væggene. Hvis du selv kommer for tæt på en rulle, vil du ende med at støde den på loftet, gulv eller vinduesbeklædning. Så skal du nogle rydde op eller værre, du skal male over det på loftet. Dette er en vigtig del af maleriprocessen og er ikke svært, men det kan tage lidt tid at fuldføre.

Sæt en dråbe klud og brug malerens tape til at maske ud vinduet trim, dørbeklædning og baseboard. Du skal også dække eventuelle indbyggede bogreoler, underholdningscentre eller pejse.

Skær ind i loftet først. Dette tager en stabil hånd med en vinklet pensel. Du er nødt til at gå langs linjen mellem loftet og væggen og holde penslen lige. Du skal male omkring 2 tommer. Hvis du ikke har en stabil hånd, skal du bruge en svampemaler med en guide. Det har hjul, der løber langs loftet og holder malingen væk fra loftet i en fin lige linje. Gør et afsnit ad gangen og udfyld væggene med en rulle. Mal væggene, mens kanterne stadig er våde, eller du vil ende med en tydelig linje, der adskiller de to.

Mal i hjørnerne af rummet. Gå ned midt på hjørnet og mindst 2 inches ud. Du behøver ikke være meget forsigtig her, så en vinklet pensel bør fungere fint. Igen arbejder enten i sektioner eller har en person skåret ind, mens den anden ruller væggen, så du arbejder altid med våd maling.

Mal omkring vinduer og døre mindst 2 tommer ud. Båndet skal holde malingen ude på trimmen, men prøv ikke at male det alligevel. Et lille hul og du kan have maling, der skal fjernes senere.

Mal langs bundpladen mindst 2 tommer op ad væggen. Igen skal båndet holde dig ude af at male bordpladen, men du skal stadig være forsigtig.

Påfør et andet lag maling. Når du er færdig over bundpladen, bliver loftet tørt, og du kan starte igen. Hvis du ikke tror, ​​at det skal bruge et andet lag, skal du vaske børsten i vand og afslutte malerierne.

Tip

Lad båndet være på, indtil du er færdig med at male rummet. Hvis du glider med rullen, beskytter båndet de maskerede overflader.