Sådan dekorerer du en banister med tulle - Fritid

Sådan dekorerer du en banister med tulle


Tulle er alsidig nok til at bruge til enhver festlig lejlighed. Benyt det nemme at manipulere stof til at tilføje farve, tekstur og personlig stil til en almindelig banister til enhver ferie eller begivenhed. Du kan gøre din trappe til udgangspunktet for din udsmykning ved hjælp af tyll alene eller i kombination med andre designelementer.

Arbejder med tulle

Tulle draperer godt og holder sin form uden at se stiv ud. Det er let skåret og brækker sig ikke ved kanterne, hvilket gør det ideelt til et no-sy projekt. Tulle sælges sædvanligvis fra en bolt i bredder fra 54 til 108 tommer, og det kommer ofte lidt rynket fra at blive foldet rundt om bolten. Du får det bedste udseende, hvis du forsigtigt trykker på tylen, før du begynder at dekorere. Fordi det er en delikat syntetisk og kan smelte under et varmt jern, skal du bruge en lav jernindstilling, ofte mærket "syntetisk", og læg en presseklud, såsom en pudebetræk eller rent tehåndklæde mellem tylen og jernet, mens du arbejder. Når du bruger tule - eller noget stof - på en trappe, bør den ikke drape på trapperne, og der bør være en ledig håndliste, der er fri for enhver dekoration for sikkerheden.

Formelle og uformelle swags

Formelle swags er halvmåneformet væv af stof indstillet med jævne mellemrum, som paradebunting. Få en klassisk stablet effekt, som du ser i formelle vinduesbehandlinger ved at folde bredden af ​​tyllen i 4- til 6-tommer accordeonpletter, der løber hele længden og fastgør sektioner med snoetbånd eller snor. Træk den nederste kant af tyllen i midten af ​​hvert afsnit til den dybde, du vil have den hænge på.Måling af banisterne, før du starter, hjælper med at bestemme, hvor længe du vil lave hver sektion og hvor meget tyl du har brug for. Lav uformelle swags ved at binde en lang længde tyll til den ene ende af banisterne og løkke den i enten almindelig eller tilfældig bredde - justere de swagged portioner, indtil de hænger som du vil. Wired bunches af blomster, klynger af splittet beskyttende ornamenter eller buer sikrer tyllen, hvor den møder banister og skjuler nogen ledninger eller bånd.

Ribbons og Bows

Tulle er et ideelt stof til at gøre store buer til at binde på banister og dekorere nye indlæg, fordi den holder sin form så godt. Brug dem i kombination med tyll swags eller med andre stof eller blomster arrangementer. Skær tyl i lange strimler flere gange bredere end du har brug for, og sæt dem i bredde for at blot indhente banister; Træk tyllen gennem balustrene, når du pakker over toppen af ​​banisteren for en enkel dekoration eller vævestullebånd gennem en krans med løv eller blomster, som du planlægger at bruge på banisterne. Opret en krans af ruchet tule ved at løbe to parallelle linjer med bastesting gennem midten af ​​lange, smalle striber af tyll; trækker spole trådene samler dem op for at danne et bånd, der ligner en ballerinas tutu. Når du syr tyl på en symaskine, skal du bruge en lige sømfod, der kan klare det fine stof, en lille nål som en 60/8 og en almindelig tråd.

Kombinationer og særlige teknikker

På grund af tyllens gennemsigtige kvalitet og det brede udvalg af farver og stilarter, det kommer ind, kan du få dramatiske effekter ved at kombinere to eller flere farver eller typer. Layering kan skabe blandede farver; du kan flette tre farver sammen for et tykt bånd - fletningen stram eller løs ændrer båndets virkning, størrelse og fleksibilitet; eller du kan skifte og sammenvæve farver. For eksempel oprette en lang swag i hvid langs en banister og overlejre den med en swag i en anden farve, offset så du kan se begge i en række krydsende swoops. Du kan samle, skære eller folde tyl for at skabe store blomster eller pompomer til at bruge som designelementer eller indpakke tråde af koldbrændende LED-lys i indsamlet tyll, inden du væver dem rundt eller sverger dem over en banister.