Sådan slettes netværksindstillinger på PS3 - Fritid

Sådan slettes netværksindstillinger på PS3

En måde at slette de nuværende netværksindstillinger, der er gemt på en Sony PlayStation 3 (PS3), er at tilsidesætte de gamle indstillinger ved at oprette nye indstillinger. For at gøre dette skal du vælge "Indstillinger", "Netværksindstillinger", "Internetforbindelse" og derefter "Internetforbindelsesindstillinger" fra PS3-menuen i rækkefølge. Følg derefter instruktionerne på skærmen for at konfigurere nye netværksindstillinger. Hvis dit mål er at rydde PS3's netværksindstillinger helt, skal du udføre en systemgendannelse. Hvis du udfører en systemgendannelsesoperation på en PS3, genindstilles PS3's standardindstillinger.

Tænd for PS3 og TV.

Brug piletasterne på PS3-controlleren til at gå til ikonet "Indstillinger" i PS3s startmenu. Fremhæv "System Settings." Tryk på "X" knappen på controller for at åbne menuen "System Settings".

Fremhæv og vælg "Gendan standardindstillinger." Ifølge PlayStation online brugervejledning vil dette "gendanne systemsoftwaren til standardindstillingerne" for den aktuelle bruger. Hvis flere brugerkonti er oprettet på PS3, skal du fremhæve og vælge "Gendan PS3-systemer" i stedet. Ifølge PlayStation online brugervejledning vil dette slette alt indhold på harddisken, der er gemt på PS3, ud over at genoprette systemsoftwaren til standardindstillingerne for alle brugere.

Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre systemgendannelsesoperationen. Gør ikke noget med PS3, før systemgendannelsen er afsluttet.

Advarsel

Udførelse af "Gendan PS3-systemer" -operationen fjerner PS3s netværksindstillinger og sletter også filer (f.eks. Musik, billede og videofiler), der er gemt på PS3-harddisken.