Hvordan man designer din egen motorcykelgrafik - Fritid

Hvordan man designer din egen motorcykelgrafik


Design af din egen grafik til en motorcykel kan være en god måde at få din fantasi til at arbejde i overdrive. Ved at udskrive en skabelon kan du være velkommen til at eksperimentere med mange forskellige typer grafiske ideer til din motorcykel. Udskrive flere kopier af skabelonen og afprøve forskellige farveskemaer. For eksempel, i denne artikel vil du lære at designe en brugerdefineret tiger-tema grafik, der dækker hele din motorcykel og virkelig give billedet noget flair og personlighed.


Udskriv motorcykelens skabelonlinjearbejde. Brug billedet, der leveres her, hvis det er nødvendigt. Udskriv det i sort / hvid, og for blækprintere skal blæket tørre i et par minutter, før du begynder at arbejde med det.


Anvend basisfarverne på hele billedet. Farver sædet mørkegrå. Tilsæt lysegrå til motorens dele og udstødningsrør. Farver dækkene sort. Farve brændstoftanken, bagsiden af ​​motorcyklen og splatterbeskyttelsen orange gul.


Lad farven tørre i flere minutter. Ved hjælp af en sort blækpen skal du tilføje tigerstriber på de steder, du har farvet orange gul. Start hver strimmel øverst på den sektion, den er i. Lav striben med krumme kegleformer, der kommer til et skarpt punkt.

Tegn opadrettede trekanter for strimlerne på forhjulets splatter vagt. Tegn et lille profilbillede af en tiger på den øverste del af gastanken. Tegn tigerens tænder med et rektangel. Indenfor dette rektangel, tilføj en stor kegle til fangen og en skrå linje for resten af ​​tænderne. Tilsæt øjet med en oval, der kommer til et punkt i begge ender. Tilsæt ørerne med en sideværts trekantet form.


Farve i alle striberne sort.Brug hvidt maling til at farve i tigerens tænder. Lad malingen og markøren tørre i flere minutter, inden du flytter.

Tip

Du kan teste vores farveskemaer ved at tegne hurtige miniaturebilleder. Miniaturer er hurtige skitser, der optager mindre end en fjerdedel af siden. Hvis du tøver med dit farveskema, skal du prøve det lille først, som denne artikel har gjort. Du kan bruge tage din brugerdefinerede grafik til en motorcykel body shop, hvor de skal kunne anvende dine skitser til din cykel.

Advarsel

Anbring et ark papir under din skabelon, når du farger for at forhindre, at maker blødes på noget.